Nový Samsung Galaxy Note 2 se blíží, odhalí se údajně v srpnu

2

Galaxy Note 2 je na cestě, o tom není prakticky žádný pochyb. Po úniku spekulací a jejich několikanásobném potvrzení dalšími zdroji všichni začali netrpělivě očekávat veletrh IFA, kde se hybridní smartphone má nejspíše oficiálně představit. Co když jej však Samsung uvede na veřejnost dříve?

Korejský web Digital Daily informuje, že bude Samsung příští měsíc pořádat akci Unpacked, na které dost možná představí právě nástupce multimediálního velikána. Stát se tak může 30. srpna, tedy přesně jeden den před začátkem samotné výstavy IFA.

Původní Galaxy Note byl poprvé představen právě na ni, takže by výběr výstavy i datum dával smysl. Samsung si však dost možná chce urvat pro sebe co nejvíce pozornosti, a tak bude po vzoru Galaxy S III pořádat speciální akci v předvečer zahájení veletrhu, zaměřenou speciálně na připravovaný přístroj. To se ale dozvíme nejspíše až v srpnu.

Samsung Galaxy Note 2 by měl mít čtyřjádrový procesor Exynos, 13 Mpx fotoaparát či nejnovější verzi operačního systému Android 4.1 Jelly Bean.

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
notefil
Čekal sem 2Ghz a 8mi jádro, 8GB ram, 500GB disk a grafiku aby zvládla GTA_5. Zabudovat tam mohli zrcadlovku s optickým zoomem, řekněme 20x, 7palcu displej ale ať je to malý jak SGS3. Ale stejne si ho koupím. Sou šikovni kluci šikmoocí!
postremussatyr
Všem s malou rukou doporučuji plastiku nebo bioniku a pokud jde o kapsu tak jiného krejčího. Placka je v poho i když nějaká ta muška by chtěla upravicku

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze