Samsung prodal tři miliony "tabletofonů" Galaxy Note II

1

Hybridní smartphone Galaxy Note II patří mezi nejvýkonnější mobilní zařízení současnosti a rozhodně i jedno z nejoblíbenějších. Není tedy divu, že Samsung nyní oficiálně odhaluje, že se od zahájení prodeje v září do dnešního dne prodaly 3 miliony kusů tohoto zařízení.

To je mnohem vyšší číslo, než na které dosáhl původní Galaxy Note, stále však ne dostatečně velké, aby dosáhlo na současnou vlajkovou loď výrobce, model Galaxy S III. To je dáno především neobvyklou velikostí, která nemusí vyhovovat všem. Úspěchu to však nebrání.

TIP: Přečtěte si také naše preview a první dojmy.

Za pouhých 37 dnů tedy Samsung dokázal prodat 3 miliony kusů tabletofonů, i když se nejedná o přímé prodeje zákazníkům, nýbrž počet zařízení dodaných do obchodů. I přesto se jedná o velmi úctyhodné číslo, které se před vánočními svátky bude zcela jistě rapidně zvyšovat. Dočkám se do konce roku pěti milionů?.

Zdroje: samsungtomorrow.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Kriss
No já myslím že to bude i víc ne 5 000 000...je to opravdu jeden s nejvýkonějších a díky Stylusu a nádstavbám na systém jako třeba funkce multi window atd.Kupovat si smartphone nad 10 000,- tak du asi jen do Note II nebo nějaké nové xperie...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze