Samsung Galaxy A91 se odhaluje. Bude to obr se Snapdragonem 855

3
Samsung Galaxy A91 se odhaluje. Bude to obr se Snapdragonem 855
  • Telefon bude mít 6,7palcový Super AMOLED displej se středovým průstřelem
  • Na zadní straně se má objevit čtveřice fotoaparátů, včetně periskopu
  • Čtečka otisků prstů má být přímo v displeji

O Samsungu Galaxy A91 neslyšíme prvně. Informace o něm prosákly již v srpnu, avšak tehdy šlo jen o střípek týkající se rychlého nabíjení o výkonu 45 W. Nově se informací urodilo o poznání více, a to díky úniku skrze 91Mobiles. Známe tudíž i pravděpodobnou podobu, kdy by Galaxy A91 mohl připomínat modely řady Galaxy Note10, avšak s méně zakřiveným displejem. Ten má být typu Super AMOLED s úhlopříčkou 6,7 palce a Full HD+ rozlišením. Prostor pro čelní 32megapixelovou kamerku je přesně ve středu horní části displeje. Do zobrazovače má být nepřekvapivě integrována i čtečka otisků prstů.

Samsung Galaxy A91 – pravděpodobná podoba

Po hardwarové stránce by měly být spokojeni i nároční uživatelé, neboť má být nasazen Snapdragon 855 kombinovaný s 8GB operační pamětí. Pro vaše data bude připraveno 128GB úložiště a pravděpodobně i slot pro paměťovou kartu. Očekává se, že Galaxy A91 bude vyráběn i ve verzi s podporou 5G.

Na zadní straně je čtveřice fotoaparátů, z nichž hlavní nabídne 48 megapixelů. Podpořen bude ultraširokoúhlým fotoaparátem s 8/12 megapixely. Třetí v pořadí má být 5megapixelový teleobjektiv. O čtvrtém fotoaparátu prozatím podrobnosti chybí. K představení by mohlo dle posledních informací dojít ještě tento měsíc. Je však možné, že se z Galaxy A91 nakonec na některých trzích vyklube Galaxy S10 Lite.

Diskuze ke článku
End
Jenom Samsung umí sám sobě konkurovat, a vsadím se že cena bude k 20 tisícům.
Lukes
To bude teda pádlo jak lodní šroub! :-D
Carda
Prý obr ha ha díky za to že jste mě rozesmáli a ještě ta díra tam :D to je tak vtipné že ani videa na YouTube které sleduji na 16:9 displeji kde se ničí ty nudloidní mobily nejsou tolik vtipné jako vaše hláška bude to obr :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze