Samsungy Galaxy A91 a A90 5G nabídnou velmi rychlé 45W nabíjení

2
Samsungy Galaxy A91 a A90 5G nabídnou velmi rychlé 45W nabíjení
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Samsung nechtěně prozradil své chystané smartphony
  • Nové názvy se objevily u nejvýkonnější nabíječky

Samsung zkraje tohoto měsíce představil své nejlepší smartphony Galaxy Note 10 a Galaxy Note10+. Pouze druhý jmenovaný se může pochlubit podporou velmi rychlého nabíjení o výkonu až 45 W, ačkoliv svižně se dokáže nabít i výkonem 25 W. Na každý pád pro nabíjení o výkonu 45 W je potřeba dokoupit speciální nabíječku. A právě skrze ni unikly informace o dalších chystaných modelech s logem Samsungu.

Samsung Galaxy A91 a Galaxy A90 5G

Jak můžete vidět na obrázku, mezi podporovanými zařízeními můžeme spatřit Samsungy Galaxy A91 a Galaxy A90 5G. Oba budou podporovat nabíjení o výkonu 45 W, vše samozřejmě pomocí kabelu. Jejich podoba samozřejmě ještě známa není, ale spekulace naznačují, že půjde o špičková zařízení. Obě chystané novinky mají nabídnout například 6,7palcový displej a procesor Snapdragon 855. Jak naznačuje i jeden z názvů, Samsung Galaxy A90 bude existovat i ve verzi s podporou sítí 5G.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Bojím, bojím.
kokotoska
my na to jako trh jdeme strategicky jinak, jinde maj 5g a par usoplenych drahych pristroju, jak se 5g nejak jakz takz rozroste i u nas, bude uz v nabidce aspon 20 pristroju a bude z ceho vybirat :o)))))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze