Na internet unikly nové rendery hodinek Samsung Galaxy Watch Active 2

6× aktualizováno
Na internet unikly nové rendery hodinek Samsung Galaxy Watch Active 2
  • Hodinky by měly přinést vylepšení zejména v oblasti fitness funkcí
  • Počítat můžeme se dvěma velikostmi
  • K představení nové generace Galaxy Watch Active by mohlo dojít v srpnu společně s Galaxy Note10

Aktualizováno 5. 8. 2019

Několik hodin před dnešním oficiálním představením hodinek Samsung Galaxy Watch Active 2 uniká na internet série nových renderů ve vysokém rozlišení, o které se podělil známý „leakster“ Evan Blass. Na nich můžeme zahlédnout menší 40mm variantu (s růžovým a černým koženým řemínkem) i větší 44mm verzi se silikonovými pásky několika barev.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Aktualizováno 1. 8. 2019

Chytré hodinky od Samsungu budou představeny již 5. srpna, avšak stále je to pár dní, které si lze ukrátit novými úniky. Androidheadlines.com zveřejnil obrázek všech zpočátku dostupných barevných variant.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Evan Blass pak na Twitteru zveřejnil obrázek speciální edice hodinek Galaxy Watch Active 2 zvanou Under Armour, která bude vždy černá a nabídne buď černý, nebo šedý pásek.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Aktualizováno 17. 7. 2019

Objevily se informace, které fanoušky Samsungu zřejmě příliš nepotěší. Druhá generace hodinek Watch Active totiž funkci EKG nenabídne. Důvodem má být opožděné schválení skrze FDA, které zapříčiní, že se do nadcházející generace nedostane senzor EKG a ani detekce pádu. Obě funkce se tak mají objevit až v roce 2020.

Aktualizováno 15. 7. 2019

Fotografie zveřejněná na slashleaks.com údajně znázorňuje baterii, která se objeví v chystaných Galaxy Watch Active 2. Oproti původnímu modelu s 230mAh baterií by tak mělo dojít takřka k 50% nárůstu kapacity.

Galaxy Watch Active 2 baterie

Aktualizováno 12. 7. 2019

Serveru androidheadlines.com se podařilo získat exkluzivní render chystaných Galaxy Watch Active 2. Jak můžeme vidět, design druhé generace vychází z originálních Watch Active, což asi nikoho nepřekvapuje, neboť od představení původních chytrých hodinek v únoru neuplynulo ani půl roku. Menší proměnu můžeme pozorovat u spodního ovládacího tlačítka, které nyní lemuje červený kroužek. Nový model by měl rovněž disponovat populárním měřením EKG a detekcí pádů. Hodinky tak možná budou zachraňovat životy podobně, jako je tomu u konkurence od Applu.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Aktualizováno 30. 6. 2019

Pokud pokukujete po sportovně založených chytrých hodinkách, rozhodně by vám neměly uniknout Samsung Galaxy Active Watch, které si v naší podrobné recenzi odnesly velmi pěkné hodnocení. Jihokorejský výrobce si navíc nelení a připravuje již druhou generaci, o níž se nyní můžeme dozvědět více díky kolegům ze sammobile.com.

Podle jejich zdrojů budou Galaxy Watch Active 2 nabízeny nově ve dvou velikostech, a to s ciferníkem o průměru 40 a 44 milimetrů. Otočná luneta se nebude na hodinkách vyskytovat ani tentokrát, zato se však můžeme těšit na podstatně větší senzor srdečního typu, což by mohlo indikovat ještě užší zaměření na zdravotní a sportovní funkce.

Změnou projdou také hardwarová tlačítka – spodní z nich nově lemuje červený proužek. Zdali se jedná pouze o designovou změnu, nebo s sebou přinese i nějakou novou funkcionalitu, však zatím nevíme. Nové Galaxy Watch Active 2 mají být dostupné rovněž ve verzi s LTE. Tento model bude disponovat baterií o kapacitě 340 mAh, zatímco varianta s Wi-Fi se bude muset spolehnout na baterii s kapacitou 237 mAh. Počítat máme rovněž s přítomností One UI ve verzi 1.5.

Původní informace z 27. 6. 2019

Neuběhlo ani půl roku od představení chytrých Samsung Galaxy Watch Active a jihokorejský výrobce již údajně připravuje druhou generaci těchto sympatických hodinek zaměřených na sportovce. Se zprávou přišel sammobile.com, podle jehož informací se bohužel ani tentokrát nedočkáme užitečné otočné lunety, kterou si uživatelé pochvalují u dalších modelů chytrých hodinek od Samsungu. Na druhou stranu by si hodinky měly zachovat menší velikost, díky které se budou příjemně nosit a také vypadat dobře jak na pánském, tak na dámském zápěstí. Hlavní vylepšení tak budou s největší pravděpodobností zaměřena na fitness funkce.

Kdy přesně Samsung plánuje představení nových Galaxy Watch Active 2 zatím není jasné. Dost pravděpodobně by se však mohlo jednat o představení v srpnu zároveň s očekávaným Galaxy Note10. Do komentářů nám můžete napsat, jaké novinky byste uvítali u druhé generace Galaxy Active Watch nejraději a během čekání na nový model si přečíst naši podrobnou recenzi.

Samsung Galaxy Watch Active