S Google Now už nezapomenete, kam jste zaparkovali auto

Aplikace Google Now pro Android má novou funkci, která si zapamatuje místo, kde jste zaparkovali své auto. Už se vám tak nestane, že byste ho nemohli najít.

Pokud se vám již v minulosti stalo, že jste zapomněli, kde stojí vaše zaparkované auto, tak jistě oceníte novou funkci Google Now pro Android. Podle pohybových senzorů a GPS pozná, kdy jste vystoupili z auta a zapamatuje si jeho lokaci. V aplikaci pak uvidíte kartu s místem parkování. Dokonce si můžete procházet i historii parkování. Google nás zároveň ujišťuje, že tato data nejsou s nikým sdílena a informace o zaparkovaném autě je tak v bezpečí.

Google Now

Aplikace má pár nevýhod, které zatím nelze nijak automaticky vyřešit. Google samozřejmě nepozná, jestli je zaparkované auto vaše. Takže vás upozorní na parkování i ve chvíli, kdy jedete v autě někoho jiného. Takovou kartu můžete buď ignorovat, nebo jí prostě odstranit. Další případ je třeba autobus, který funguje úplně stejně. Ani u něj nemůže očekávat, že na vás počká v místě, ve kterém vás vyložil a kartu tak můžete rovnou odstranit. Tuto funkci můžete také samozřejmě úplně vypnout.

Stáhnout Google Now

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: support.google.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze