Rok 2017 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

7
Rok 2017 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

Dlouhá léta patří k mnoha našim článkům doprovodná videa. Neomezujeme se pouze na klasické videorecenze, ale připravujeme pro vás hned několik seriálů, občasník mobilecast a opomenout nemůžeme ani příval různých pohyblivých obrázků z veletrhů. Na sklonku roku 2017 je tak ideální čas se ohlédnout a zjistit, jaká videa vás zaujala nejvíce.

Stejně jako v loňském roce, i letos se ohlédneme za videopohledy, které vás, naše diváky, zaujaly nejvíce. Tradičně si projdeme nejsledovanější desítku, avšak ještě předtím uděláme jednu drobnou výjimku. Velmi těsně se totiž do nejsledovanější desítky nevešla letos hojně diskutovaná Nokia 3310 (2017), konkrétně naše video z jejího představení na veletrhu MWC 2017. Od zlomového desátého místa tuto Nokii dělilo jen několik set zhlédnutí, což je jasný důkaz, že tento model letos uživatele opravdu zajímal.

Nyní už se podíváme na 10 nejsledovanějších videí, které jsme pro vás v roce 2017 připravili. Již tradičně silný je Samsung, který má v první desítce hned několik zářezů. Stálicí v tomto každoročním přehledu je také čínský Huawei. Mírně oslabila pozice Applu, který například do desítky nepropasoval ani jednu recenzi. Důvody jsou však celkem prosté. Vlajkový model dorazil až v listopadu a letošní Osmičky nejsou již tak lákavé. Nalákáme vás však na vůbec nejsledovanější video, které se žádného konkrétního telefonu netýká.

10. místo

Apple iPhone 8 Plus – první dojmy

9. místo

Honor 9 – videopohled

8. místo

Samsung Galaxy J5 2017 – videopohled

7. místo

Samsung Galaxy A5 2017 – videopohled

6. místo

Huawei P10 Lite 2017 – videorecenze

5. místo

Apple iPhone X – první dojmy

4. místo

Huawei P10 – videopohled

3. místo

Samsung Galaxy S8 naživo – podrobné první dojmy

2. místo

Samsung Galaxy S8 – videopohled

1. místo

Jak se opravuje rozbité sklo displeje telefonu

Diskuze ke článku
peripsen
wow huawei P10 je sledovanější než iphone x :D (vím je to tím, že P10 vyšla už v březnu, ale i tak)
David
Cituji z článku:" Nyní už se podíváme na 10 nejsledovanějších videí, které jsme pro vás v roce 2016 připravili" Ty videa v redakci už byly natočené vloni? ????
Štěpán
" Mírně oslabila pozice Applu, který například do desítky nepropasoval ani jednu recenzi." 10. místo: Apple iPhone 8 Plus, 5. místo: Apple iPhone X. Pane redaktore, příště si to po sobě lépe přečtete, Váš výrok je buď zavádějící, anebo jste daná videa vložil omylem?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze