Víme, kolik bude stát bezdrátová nabíječka Apple AirPower v ČR

12
Víme, kolik bude stát bezdrátová nabíječka Apple AirPower v ČR
Fotografie: apple.com
  • Apple AirPower bude stát jako průměrný Android telefon střední třídy
  • Alza cenovku stanovila na 4 959 Kč

Možná si pamatujete na náš listopadový článek o tom, že je dost možné, že bezdrátová nabíječka AirPower bude stát jako průměrný Android telefon střední třídy. A měli jsme bohužel pravdu.

Podle největšího českého e-shopu Alza.cz by se cena nabíječky měla vyšplhat až k pěti tisícům korun, jelikož ji nyní nabízí za cenu 4 959 Kč. Je tedy dost pravděpodobné, že ji Apple bude na svých oficiálních stránkách prodávat za cenu 4 990 Kč.

airpower

Mezi hlavní výhody této bezdrátové nabíječky patří bezpochyby schopnost nabíjet až tři produkty současně. Jde tedy o aktuální generace iPhonů – 8 , 8 Plus a X, Apple Watch Series 3 a bezdrátová sluchátka AirPods.

Zdroj: alza.cz, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Josef Vácha
Josef Vácha
Naposledy upraveno: 27. 2. 2018 16:43
Apple si kope vlastní hrob. XD
Tommy
Apple si z vas fakt dela srandu a Vam uzivatelum je to uplne jedno :-D Ale bezdratovy nabijeni je jen jedno, standard QI, takze i nabijecka za 900,- od jinyho vyrobce bude fungovat na iphonu X. Neni duvod proc kupovat jejich
anonym
nevim, co všem tak vadí, koupil by si to stejně jen nadšenec, kterej má od Applu všechno normální uživatel si prostě koupí bezdrátovou nabíječku za míň než litr
mrtva_zizala
kdyz vidim kolik lidi ma jabko foun i hodinky, tak verim ze to pujde hodne na dracku. Cena na ty pomery a vzhledem k tomu ze je to jabko je rekneme snesitelna.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze