Rockstar chystá remaster trilogie GTA z éry PlayStationu 2. Objeví se i na smartphonech

5
Rockstar chystá remaster trilogie GTA z éry PlayStationu 2. Objeví se i na smartphonech
Fotografie: Rockstar
  • Těšit se můžeme na podstatně vylepšený vizuál, příběh a kultovní mise však zůstanou zachovány
  • Hry by měly vyjít ke konci října nebo na začátku listopadu

Slavná trilogie her Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas, které originálně vyšly na dnes již stařičkou konzoli PlayStation 2, se podle kotaku.comdočká remasterovaného vydání. Trojice her by se k hráčům měla dostat ke konci října či na začátku listopadu s dostupností na herních konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X (i Xbox Series S), Nintendu Switch, ale také na platformě Stadia, počítačích či smartphonech.

Podle všeho budou remastery běžet na Unreal Enginu a zpracováním se mají vcelku zásadně lišit od originálů. Zatímco kultovní příběh a s nimi spojené mise zůstanou zachovány, těšit se můžeme na zcela nový (řádně vylepšený) vizuální kabátek. Pokud se tedy chcete vrátit ke kultovním klasikám od vydavatelství Rockstar a zahrát si je třeba na telefonu, poznačte si říjen a listopad letošního roku.

Diskuze ke článku
Petr Paulika
Petr Paulika
Stačilo by, kdyby aktualizovali ty stávající na Google play. Nefungují vůbec s Android 11.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Takže to není remaster ale Remake..
ANGELWINGS
ANGELWINGS
Konečně, přece jen GTA: San Andreas hráli snad všichni, a dnes je to už zastaralé a remake vrátí většinu lidí zpět do doby když jsme byli rádi že nějaká taková grafika vůbec existovala, i když s novým engine, ale pokud zachovají mise s příběhem tsk aspoň lehká nostalgie bude zpět.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze