Ideální čas na upgrade. Nový PlayStation 5 teď vyjde už na 4 490 Kč

Ideální čas na upgrade. Nový PlayStation 5 teď vyjde už na 4 490 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Máte doma starší konzoli, kterou chcete vyměnit za novější model? Právě teď je ten nejlepší čas na upgrade, pořídit si nové “PéeSko” nebylo totiž nikdy výhodnější. U Mobil Pohotovosti jsou všechny nejnovější konzole parádně zlevněné, a navíc k nim dostanete i speciální bonus v hodnotě 1 000 Kč. A právě díky němu se dostanete na absolutně nejnižší ceny v celém Česku.

Nejvyšší výkupní ceny na trhu

Kam se poděly časy, kdy byla pátá generace konzolí PlayStation nedostatkovým a extrémně předraženým zbožím? Naštěstí jsou tyto doby pryč a v Mobil Pohotovosti mají konzolí dostatek.

Absolutně nejvýhodněji pořídíte nový PlayStation či XBOX, pokud zároveň u Mobil Pohotovosti prodáte svou starší konzoli. Právě tady totiž dostanete za své zařízení tu nejvyšší výkupní cenu napříč Českem, a navíc ještě výkupní bonus v hodnotě 1 000 Kč při současném nákupu všech nejnovějších konzolí PlayStation či Xbox. 

PlayStation 5

Uveďme si to na jednoduchém příkladu – máte doma PlayStation 4 Pro, který chcete vyměnit za PS 5, vyjde vás nová konzole (PS 5 Digital) jen na 4 490 Kč (běžně 11 490 Kč).

Ceny konzolí po odečtení bonusu a výkupní ceny PS 4 Pro/XBOX One X:

Vše vyřídíte z pohodlí domova

Na mp.cz si můžete v jednoduché kalkulačce spočítat, kolik za svou starší konzoli dostanete, a prodej vyřídit z pohodlí domova. Stačí na webu vyplnit pár údajů a objednat si kurýra, který vaši konzoli vyzvedne na místě, které si sami určíte. A peníze za svou konzoli obdržíte v řádu několika hodin. 

Výkupní bonus je časově omezený, proto doporučujeme s výhodnou obměnou příliš dlouho neotálet.

PlayStation 5