Toto bude hit. PlayStation teď pořídíte už za 5 290 Kč

Toto bude hit. PlayStation teď pořídíte už za 5 290 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Máme tu jeden bezva tip pro všechny rodiče, kteří si už poctivě přečetli dopisy pro Ježíška a lamentují nad “skromnými” přáními svých roztomilých ratolestí. U Mobil Pohotovosti mají v nabídce několik kusů použitých konzolí, 100% funkčních, se zárukou a za super peníze.

Světová jednička v gamingu PlayStation absolutně ovládl herní trh a enormní zájem o něj rozhodně neutichá. A není divu. Oproti konkurenci nabízí vyšší výkon, lepší grafiku a bohatší knihovnu exkluzivních her, které si na jiných konzolích jednoduše nezahrajete. Navíc si k němu můžete pořídit i virtuální realitu, a užít si tak hry v úplné jiné dimenzi.

PlayStation

V tuto chvíli se nejvíce vyplatí PlayStation 4 Pro. Ten se japonským vývojářům náramně povedl, což dokazují jak skvělé recenze, tak i stomilionové počty prodejů po celém světě. PlayStation 4 Pro pořídíte u Mobil Pohotovosti za pouhých 5 290 Kč.

Nákup použitého PlayStationu od Mobil Pohotovosti je chytrou volbou. Za zlomkovou cenu pořídíte plně funkční zařízení s ovladačem a napájecím kabelem a užijete si naprosto stejně jedinečný herní zážitek, jako s konzolí novou.

Veškerá vykoupená zařízení jsou navíc předem otestována a do rukou dalších zákazníků míří pouze 100% funkční kusy. Nákupem také získáte i dodatečnou půlroční záruku, takže můžete zařízení v případě potřeby bez problémů reklamovat.

PlayStation