RIM již prodal přes 1 milion tabletů BlackBerry PlayBook

7

Thorsten Heins, CEO kanadské společnosti Research In Motion, oficiálně potvrdil čísla o prodejnosti tabletu BlackBerry PlayBook. Na světě je již přes 1 milion uživatelů ostružinového tabletu.

RIM před několika dny zveřejnil své finanční výsledky za Q4 fiskálního roku 2012. Ty se rozhodně nedaly označit za lichotivé, více se o momentální situaci v RIM dočtete v našem článku. Nicméně alespoň něco pozitivního jsme se při konferenčním hovoru dozvěděli.

Oficiální fotografie BlackBerry PlayBook

RIM za Q4 2012 prodal přes půl milionu tabletů BlackBerry PlayBook. Ve výsledku to znamená, že RIM již prodal více než 1 milion tabletů BlackBerry PlayBook. Pokud bychom chtěli být přesnější, mělo by to být zhruba 1,2-1,3 milionu. Jedná se o skutečně prodané kusy, tedy reálné majitele. Celkově expedovaných PlayBooků je odhadem zhruba o 400 až 500 tisíc více.

TIP! BlackBerry PlayBook OS 2.0: přehled novinek a vylepšení

BlackBerry PlayBook v posledních týdnech nabral druhý dech, neboť jej aktualizace operačního systému BlackBerry PlayBook OS 2.0 a také změna cenové politiky opět vrátily zpět do hledáčků zájemců o tablet. Na květnové konferenci BlackBerry World bychom se pak měli dočkat nového PlayBooku, který by měl přinést rychlejší procesor a vlastní 3G/4G modul.

Zdroje: berryreview.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
Keby dodržali to čo sľubovali a to, že pôjdu na tom aj Android aplikácie tak by mali 1milión za mesiac a nie za rok...škoda...mal som na neho zálusk ale zatiaľ nič...možno playbook 2 ...
Martin Hansgut
Možná přívětivější stránka pro stahování Android aplikací konvertovaných pro PlayBook je http://goodereader.com/apps/playbook/playbook-android-apps/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze