Natočili jsme BlackBerry PlayBook s OS 2.0: podívejte se

3

Na vývojářské konferenci DevCon Europe 2012 jsme se nedočkali žádného představení nějaké novinky, k dispozici zde však byla spousta přístrojů BlackBerry včetně tabletu BlackBerry PlayBook. V tabletu jsme ovšem měli možnost vidět nový operační systém BlackBerry PlayBook OS 2.0. Jaký je?

Už před několik týdny jsme vás informovali, že BlackBerry PlayBook OS2 přinese více novinek, než se čekalo. Na konferenci DevCon Europe 2012 jsme měli možnost si tento OS na vlastní kůži vyzkoušet. Jak vypadají nové funkce, na které mnoho uživatelů čeká, si můžete prohlédnout na videu níže.

BlackBerry PlayBook OS 2.0 – prohlídka novinek

Co se nám v novém BlackBerry PlayBook OS 2.0 líbilo nejvíce? Je to rozhodně kalendář, protože ten je skutečně perfektní. Geniálně jednoduchý a přitom dokonale funkční. Nabízí mnoho možností a jeho provázanost se sociálními sítěmi a adresářem je příkladná. Pokud znáte aplikaci Tungle.me, tak právě společnost Tungle byla před nějakým časem koupena RIMem a jejich dlouholeté zkušenosti s plánováním se zde promítají naprosto zřetelně.

Screenshoty kalendáře v BlackBerry PlayBook OS 2.0

Co se nejvíce na BlackBerry PlayBook OS 2.0 líbí Vám? Možná vás však zajímá ještě jedna informace, a tou je dostupnost nového OS. Podle informací, které jsme získali od zástupců RIM přímo na místě, vyjde nový operační systém pro tablet BlackBerry PlayBook na konci února.

To ale ještě není všechno - exkluzivně se nám podařilo získat informace, že zhruba 1-2 měsíce po uvolnění OS 2.0 bude dostupný OS 2.1 (nebo 3.0), který přinese další novinky. Dočkáme se zejména většího vlivu vizionářů ze společnosti TAT, kteří se proslavili svou tvorbou uživatelských rozhraní. Máme se na co těšit...

Diskuze ke článku
Martin
Dobrý den,
bude v Playbooku dostupná plná lokalizace češtiny?

Díky za info.
Joshua
Dá se z Playbooku s OS2.0 volat a posílat zprávy? A je stále nutnost provázání mobilu BlackBerry a tabletu ke vstupu do zpráv, kontaktů..?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze