Revoluce u příštího iPhonu? Víme, jak by mohl vypadat menší výřez

23
Revoluce u příštího iPhonu? Víme, jak by mohl vypadat menší výřez
Fotografie: Apple
  • Apple všechny senzory zmenší, stejně jako výřez
  • Velikost by odhadem mohla být poloviční oproti současným modelům

iPhony opět vypadají několik let takřka zcela identicky, zejména čelní strana. Počínaje iPhonem X došlo k nastolení současného designu, který definuje velmi výrazný výřez v horní části displeje. Apple do něj pravidelně umísťuje veškeré čelní senzory, které jsou zapotřebí pro Face ID. Nechybí také reproduktor, mikrofon a klasická čelní kamerka. Pokud jste čekali, že rok 2020 bude zlomový a Apple pošle výřez do zatracení, zřejmě bohužel. Ke změně však dle @jon_prossera dojde. Výřez v horní části displeje by měl podstoupit zásadní redukci rozměrů, což naznačuje zveřejnění nákresu údajně připravovaného iPhonu 12.

Apple iPhon

Ve srovnání se současným rozpoložením je možné vidět, že prvky budou menší a blíže u sebe, přičemž žádný nebude chybět. Všechny senzory zůstanou zachovány, díky čemuž by neměla utrpět kvalita Face ID. Pozorní čtenáři si možná povšimnou, že budoucí iPhone nemá v horní části mikrofon. Naštěstí ale nezmizel, pouze je sloučen s reproduktorem. Zmenšení výřezu je čím dál více pravděpodobné. V nedávné době o něm informovala také agentura Bloomberg.

Diskuze ke článku
max
Drzte mne, zmenseni vyrezu je dnes u Applu revoluce :D
RRR
Pořád to je hnus ten výřez. Kdyby vypadal jako na této fotce u clanku -bloomberg-iphone-12-pro-bude-mit-mensi-vyrez-a-design-pripominajici-iphone-5-40518, možná bych o něm uvažoval, i když mám radši Android.

A udelejte neco s tim sdilenim odkazu, aby neslo poslat ani odkaz na vasi stranku nebo jinou overenou, to je k smichu. Vsichni ostatni to maji.
Ork
Měl jsem Z1c, Z3, S5,S6,S8,S9 kterou jsem letos v lednu vyměnil za iP11. Byl jsem zarputilý androidak který na iOS plival, kupoval jsem si vlajkové lodě s androidem. Teď už přes 3 měsíce po využívání iOS a ip11 bych android nechtěl. Co se týká displaye tak zmenšování rámečku mě přešlo a ten výřez je úplně v pohodě, face id je perfektní, celkové zpracování iphonu, display, foťák a další je o krok vpřed před androidovymi telefony.
Peťa
A kde je ta revoluce, která je zmiňována v nadpisu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze