Příští iPhone se stane „opravdu bezdrátovým“. Je libo telefon bez konektorů?

21
Příští iPhone se stane „opravdu bezdrátovým“. Je libo telefon bez konektorů?
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Příští iPhone údajně nebude mít USB-C ani Lightning
  • Přenos dat i nabíjení má probíhat čistě bezdrátově

Podle informací „leakstera“ Jona Prossera by se měl příští telefon s logem nakousnutého jablka představit jako zcela bezdrátový, tedy bez možnosti datového propojení/nabíjení kabelem.

Dost možná tak budou zklamání všichni uživatelé, kteří doufali v nasazení USB-C, nebo jim doma leží sada příslušenství s doposud používaným Lightning konektorem, které chtěli používat i u dalšího iPhonu. Podobnou informaci přitom v minulosti obdržel i známý Apple analytik Ming-Chi Kuo, jak uvádí macrumors.com. Bude v tomto roce opravdu představen iPhone zcela bez jakýchkoliv konektorů, nebo si na takto radikální změnu ještě chvíli počkáme?

Diskuze ke článku
Adam R.
Tomu nevěřím. Drátové nabíječky jsou prozatím na dost dlouho nenahraditelné adekvátně. I když vzhledem k tomu, že iOvcim doteď stačí 5w nabijecka...
Jakub Petržálek
Nemyslím si, že bezdrátový telefon je optimální. Jistí lidé si zakládají na kabelu, který má stále své výhody.
Covername
To je fakt geniální. Až se to vybije, tak to bude muset ležet hodinu nebo X hodin (podle W) na té podložce a bude se s tím blbě dělat a už vůbec na tom nepůjde v tu chvíli hrát. Když to má kabel, tak se to dá při nabíjení pohodlně držet dál v ruce a pokračovat v tom, co člověk zrovna dělal.
St
Potěš koště. Doufám, že se této debility nechytí i ostatní výrobci telefonů. Stačí, že telefony přichází o audio jack, a slot na paměťové karty.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze