Redakce mobilenet.cz vám přeje vše nejlepší do nového roku 2021!

+ nepovedené záběry z natáčení
2
Redakce mobilenet.cz vám přeje vše nejlepší do nového roku 2021!
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Členové redakce mobilenet.cz vám přejí hodně štěstí a zdraví do nového roku
  • Děkujeme za vaši přízeň a v roce 2021 se těšíme na viděnou!

Do konce roku 2020 zbývá už jen posledních pár hodin, a tak je na čase rozloučit se. Tedy s rokem 2020, rozhodně ne s naším obsahem. Všem čtenářům a divákům našeho YouTube kanálu děkujeme za přízeň v letošním roce a zároveň doufáme, že nám ji zachováte i v roce příštím. Odpočívat rozhodně nebudeme dlouho – hned po novém roce začíná veletrh CES, alespoň tedy v on-line podobě. Brzy se tak můžete těšit nejen na nové smartphony, ale také na zajímavé příslušenství a gadgety.

Pokud chcete vědět, jaký obsah byl vámi za rok 2020 na mobilenet.cz nejvyhledávanější, nepřehlédněte naše shrnující články.

Nezapomeňte sledovat i naše sesterské weby fZone.cz a fDrive.cz!

Tohle se nepovedlo! Chyby, přeřeky a další srandy

A jako bonus jsme si pro vás přichystali video s nepovedenými záběry. Tak doufáme, že se nám (v dobrém) i trochu zasmějete. Přeci jen, natáčení dá občas zabrat.

Za celou redakci vám tak přejeme vše nejlepší do nového roku, zejména pak hodně štěstí a zdraví!

Diskuze ke článku
Franta Kulisek
Franta Kulisek
Nejvic me sere to vypipavani ..... jako napadlo nekoho, proc to nekdo dela? Vsichni vi, co tam rekli, tak jaky je smysl, krome zkurveni videa nebo spis hlavne audia? Neslo by nahrat nekde puvodni verzi a davat na vyber a) normalni verze b) otravne vypipana verze ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze