Výhercem Oppo A98 5G se stává...

Výhercem Oppo A98 5G se stává...
Fotografie: Oppo
  • V jedné z našich posledních soutěží jste mohli získat smartphone Oppo A98 5G
  • Stačilo odpovědět na jednu soutěžní otázku
  • Dnes se podíváme na to, kdo tento povedený smartphone získal

V jedné z našich posledních soutěží jste mohli získat elegantní smartphone Oppo A98 5G, stačilo přitom odpovědět na jednu soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

O co se hrálo?

Oppo A98 5G přináší Full HD+ displej o úhlopříčce 6,72" s maximální obnovovací frekvencí 120 Hz, který nabízí nekompromisní vizuální zážitek. S průměrným maximálním jasem 680 nitů je obraz živý a detailní i za různých světelných podmínek.

Oppo

Telefon je vybaven čtečkou otisků prstů v bočním tlačítku a předním 32Mpx fotoaparátem v průstřelu, což zajišťuje snadný a bezpečný přístup k telefonu. Výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 695 s 5G se postará o plynulý chod a rychlou odezvu. Kromě 8GB operační paměti naleznete možnost využití dalších 8 GB v rámci virtuální RAM. Uživatelské místo ve variantě s 256GB pamětí poskytuje dostatek úložného prostoru pro aplikace, fotografie a videa.

S baterií o kapacitě 5 000 mAh a rychlým nabíjením o maximálním výkonu 67 W je Oppo A98 5G připraveno i na dlouhé používání. Přítomnost sluchátkového konektoru a systémový konektor USB-C zajistí pohodlnou konektivitu. Telefon je k dostání v elegantní modré a černé barvě.

Otázka a správná odpověď

Patentovaná technologie Battery Health Engine společnosti OPPO prodlužuje životnost baterie na čtyři a více let tím, že pečlivě monitoruje nabíjecí cyklus telefonu a udržuje baterii v nejlepším stavu. O kolik násobků je životnost baterie větší díky této technologii?

Správná odpověď (tučně):

  • Trojnásobně
  • Dvojnásobně
  • Čtyřnásobně

Výhercem se stává...

Jaroslav Ch., kterému tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze