Realme připravuje vlastní chytrý náramek. Představí se již příští týden

2× aktualizováno
Realme připravuje vlastní chytrý náramek. Představí se již příští týden
  • Náramek byl viděn při představení smartphonu Realme 5i
  • Potěší přítomnost OLED displeje
  • Náramek by Realme mělo představit 5. března

Aktualizováno 28. 2. 2020

Realme skrze oficiální indické stránky odhalilo nespočet podrobností o chystaném chytrém náramku Realme Band. V prvé řadě se můžeme těšit na barevný OLED panel, který bude schopný zobrazit notifikace. Nebude chybět senzor srdeční frekvence, 9 různých sportovních aktivit či monitoring spánku. Náramek bude odolný se stupněm krytí IP68 a nabídne i USB-A konektor pro snadné nabíjení. K představení dojde 5. března a zájemci budou moci vybírat z černé, žluté a zelené varianty.

Realme Band
Nabít Realme Band bude díky USB-A velmi snadné

Aktualizováno 26. 2. 2020

Zkraje ledna se začalo spekulovat o prvním chytrém náramku od Realme. Jeho podoba je nyní ještě jasnější, snímek přinesl gsmarena.com. Náramek bude lákat na OLED panel, vestavěný micro USB konektor a senzor srdečního tepu. Premiéra by měla proběhnout 5. března po boků nové řady telefonů Realme 6.

Realme Band

Původní informace z 9. 1. 2020

Realme expanduje, což je vidět nejen na značném rozšiřování portfólia mobilních telefonů. Při premiéře před pár dny představeného Realme 5i jsme mohli vidět, jak si generální ředitel společnosti Madhav Sheth nasazuje doposud neznámý chytrý náramek. Předpokládá se, že samozřejmě půjde o chystaný produkt Realme.

Realme Band

O chytrém fitness náramku od Realme však žádné informace doposud neprosákly, a my tak můžeme spekulovat pouze na základě série fotografií od gsmarena.com. Na nich je zařízení se žlutým páskem a dle viditelného tvaru by mělo mít hranatý displej. Jakými funkcemi bude náramek oplývat, není v tuto chvíli zřejmé.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze