Realme Band 2 přináší vylepšení na všech frontách

1
Realme Band 2 přináší vylepšení na všech frontách
Fotografie: Realme
  • Chytrý náramek má velký 1,4" dotykový displej
  • Disponuje 90 sportovními režimy
  • Nechybí měření srdeční činnosti či okysličení krve

Realme představilo druhou generaci chytrého náramku, kterou nazvalo jednoduše Band 2. Pokud si vzpomínáte, první Realme Band nebyl příliš povedený. Měl mizerný displej, omezené možnosti a vůči konkurenci i nepříliš vhodně nastavenou cenu. Zdá se, že si to uvědomil i samotný výrobce a nástupce vylepšil ve všech směrech.

Realme Band 2

Již na první pohled můžeme vidět, že náramek vypadá mnohem dospěleji a vzhledem připomíná mnohou konkurenci, například od Huawei či Honoru. Bandu 2 vévodí 1,4" dotykový displej s rozlišením 320 × 167 pixelů. Příjemným překvapením je velmi dobrá hladina jasu 500 nitů. V nabídce je od počátku 50 různých domácích obrazovek, přičemž si můžete vytvářet i vlastní za použití obrázků ve spárovaném telefonu.

Chytrý náramek zvládne monitoring standardních funkcí. Nechybí tak měření hladinu stresu, srdeční činnosti, okysličení krve, počítadlo kroků, připomenutí dlouhého sezení či pitného režimu. Dle výrobce bude náramek schopný měřit 90 různých sportovních režimů, avšak zpočátku jich bude k dispozici jen 14 a další přibudou formou aktualizace. Samozřejmostí je zvýšená odolnost vůči vodě až do 50 ATM, což znamená, že s náramkem lze plavat, avšak nikoliv se potápět.

Realme Band 2

Realme Band 2 je vybaven baterií o kapacitě 204 mAh s výdrží až 12 dní. Párování probíhá skrze Bluetooth 5.1 a musíte mít zařízení s Androidem 5.1 a novějším či iOS 11 a novějším. Realme Band 2 se začne prodávat nejprve v Malajsii, a to za v přepočtu tisíc korun i s daní. O mezinárodní dostupnosti však výrobce prozatím nic neprozradil.

Technické parametry Realme Band 2

Kompletní specifikace
Konstrukce259,8 × 24,6 × 12,1 mm, 27,3 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: ?
DisplejTFT TN, 1,43" (320 × 167 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.1, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor204 mAh, nabíjení: ?
DostupnostQ4 2021, ?