Realme 12 Pro+ má super foťák i luxusní design. Teď ho koupíte nejvýhodněji

Realme 12 Pro+ má super foťák i luxusní design. Teď ho koupíte nejvýhodněji
Fotografie: Mobil Pohotovost

Realme opět přitápí v už tak nahuštěné střední třídě smartphonů a přichází na trh hned s dvěma novinkami. Koupě nových Realme 12 Pro a Realme Pro 12+ se vyplatí v právě startujícím předprodeji. Absolutně nejvýhodněji je pořídíte u Mobil Pohotovosti, kde na nich ušetříte až 1 000 Kč. Ale pozor, akce končí už 18. března.

Prémiový vzhled a snímač Sony 

Oba modely se vývojářům náramně povedly, především po stránce designu jim není co vytknout. Vždyť právě prémiový vzhled, o který se postaral švýcarský návrhář luxusních hodinek, je jedním z hlavních lákadel letošní modelové řady. Avšak ani výbavou a parametry rozhodně nezaostávají za konkurencí, ba naopak. 

Vybavenější z dvojice Realme 12 Pro+ nabídne velký 6,7'' AMOLED displej s 120Hz obnovovací frekvencí, integrovanou čtečkou otisků prstů a 32Mpx selfie kamerkou. Krásná kožená záda telefonu protíná výrazný kruhový fotomodul vybavený snímačem SONY a trojicí čoček v kombinaci 50Mpx hlavní, 8Mpx širokoúhlý a 64Mpx periskopický objektiv. Pod kapotou se ukrývá čipset Snapdragon 7s druhé generace a také velká 5000mAh baterka s podporou 67W rychlonabíjení. U obou modelů se lze spolehnout na krytí IP65.

Ceny novinek koupených do 18. 3.

Pokud si novinky předobjednáte u Mobil Pohotovosti, získáte na ně slevu až 1 000 Kč. Akce však bude platná pouze do 18. března. Poté se cenovka vrátí na původní hodnotu.  

Realme 12 Pro+