První screenshoty z Brothers in Arms 3 od Gameloftu jsou tady

15

V kalifornské metropoli Los Angeles od pondělí intenzivně probíhá největší světový veletrh o hrách - E3 2013. Ten má význam nejen pro klasické herní trhy - konzole a PC, ale také pro stále silnější herní odvětví, a to sice chytrá mobilní zařízení.

Pravděpodobně nejaktivněji se zatím z hlediska mobilních her na výstavišti v LA jeví francouzské studio Gameloft. To už nám na E3 tento týden prezentovalo nadupané novinky, jako například FPS střílečku Modern Combat 5 nebo další díl legendární závodní série Asphalt 8 s podtitulem Airborne.

Gameloft včera na svém blogu zveřejnil krátký post, který se týká třetího dílu Brother in Arms – klasické střílečky z pohledu třetí osoby z období druhé světové války. Podle zprávy má na svém stánku Gameloft první hratelné demo hry. Na blogu nicméně ukazuje pouze několik ukázkových screenshotů.

Kvalitní hry z období druhé světové války jsou na mobilních zařízeních spíše výjimkou. Brothers in Arms 3 se budou snažit jejich prapor opět pozvednout o něco výše.

Zástupci společnosti také připojují obvyklá slova o tom, že vývoj hry je stále v počátcích, a nemohou tedy prozatím sdělovat příliš mnoho detailů. Jediné co víme je, že by se o mnoho dál měla posunout grafika a také že by se hráči měli oproti starším dílům dočkat zcela nového, odlišného konceptu ovládání.

Gameloft se očividně bude snažit udělat maximum proto, aby se z BiA3 stalo razantní nakopnutí celé série. Té se totiž oproti PC a konzolové obdobě na mobilních zařízeních daří opravdu mizerně (počty stažení se pohybují jen v řádu desetitisíců). Kdy se hra dostane do distribuce je prozatím otázkou. Je však téměř jisté, že minimálně zpočátku bude dostupná na platformách Android a iOS. Jakmile se objeví první trailery či další informace, určitě vás o ně neochudíme.

Tip! Recenze Frontline Commando: D-Day – Návrat do zákopů

Jen pro zajímavost. Gameloft v oblasti stříleček, z pohledu jakékoliv osoby, pokrývá všechna časová období. Z minulosti je to právě série Brothers in Arms, ze současnosti Modern Combat a z budoucnosti potom vesmírná N.O.V.A.

Zdroje: blog.gameloft.com

Diskuze ke článku
Arnold
Škoda že tvůrci různých her se nezaměří raději na hratelnost než na tunění grafiky. O grafice hry nejsou.
Martin
Tipuju že na tegře 3 se to vše bude nehorázně ostatně jako například blitz brigade
stepo
Ja jsem rad že Gameloft jako jediný herní studio umí dělat pořádáné gamesy na smartphone. Jo, jsou i jiní, take celkem nadějný studia, ale podle mě ma Gameloft v rukávu ty nejlepší pecky..jinak mě se třeba jejich hry vubec nesekaj, jen některé, ale minimálně, možná mám jen štěstí nevím..ale už jsem četl plno komentářů na play store, jak se jim špatně hraje třeba Modern Combat 4 nebo maji problémy s N.O.V.A 3 a.t.d.. Ja je prostě nemám. Tak jsem asi šťastlivec, jinak už se fakt těším na MC5 a Gangstar Vegas..přeji příjemnou neděli. :-)
smejdik
souhlasim a i kdyby tak si one x necham jako záložní telefon. zatim mám druhy a sice evo s cyanogenmod 4.2.1 a lepší kombinace není ale nejsem masochista takže na hry mám tablet

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze