Do vydání Asphalt 8: Airborne zbývá už jen pár dní

4

Asphalt 8: Airborne je hrou, na kterou se těší spousta fanoušků závodních her. Už přes půl roku se o ní dozvídáme různé novinky a sledujeme vydané screenshoty, trailery a teasery. Vydání samotné hry se bohužel stále odkládá, ovšem vypadá to, že příští týden bude čekání u konce.

Původní informace společnosti Gameloft počítaly s vydáním hry Asphalt 8: Airborne začátkem července tohoto roku. To se však (tak trochu podle očekávání) nestalo, datum bylo posunuto na 8. srpna. Toto datum už znělo slibně, hlavně kvůli dvěma osmičkám, které by korespondovaly s verzí hry. Ovšem ani toto datum nebylo dodrženo, žádný další termín už potom Gameloft nesdělil.

Redaktoři ze serveru TouchArcade měli možnost otestovat finální verzi hry a jejich reakce jsou velmi pozitivní, je prý rozhodně na co se těšit. Vizuální stránka je prý minimálně stejně kvalitní, jako u Real Racing 3. Nejzajímavější informací je ale datum vydání - mělo by to konečně být už příští týden, přesný den znám ale není.

Mimo informace o datu vydání je tu ještě jedna zajímavost. Podle redaktorů z TouchArcade vše nasvědčuje tomu, že hra nepůjde cestou freemium titulu, čili žádné otravné čekání na opravy či tahání peněz z kapes hráčů. Jednou si hru koupíte a posléze už do ní nemusíte žádné peníze vrážet. Uvidíme zdali se tato informace potvrdí, bylo by to ale skvělé.

Zdroje: toucharcade.com

Diskuze ke článku
ok
A víte kolik bude stát ?
Stepan Kriz
Stepan Kriz
Já kašlu s prominutím na cenu hry, a i kdyby stala 132,90 kč jako většina her od Gameloftu tak si ji prostě koupím. Je to vynikající závodní arcadovka! Samozřejmě ještě jsem hru nehrál takže tvrdit že je hra vynikající je trochu přesčasne, ale myslím si že to tak bude, grafiaka bude super, a jen mám trochu obavy z ovládání, protože nevím, Gameloft umí dělat hry, ale co se týče závodních her, tak to jim moc nejde, myslím tím teď to ovládání, třeba v Asphaltu 7 to není vůbec ideální, to takova pecka jako real racing 3 nebo Nedd for Speed Most Wanted je jiná liga.. Takže doufam že to Gameloft vychytal. Už se moc těším. A co Modern Combat 5? Dost by mě zajímalo kdy tahle pecka vyjde? Nikde ani slechu .dík.
Nyte
Heh, pamatuji jak jsem nadšeně pařil Asphalt na Nokiích 3100 a 6610i. Tohle už je jiný level. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze