Pro Android a iOS dnes vyšel Asphalt 8: Airborne

17

Fanoušci rychlých kol, drahých vozů a arkádového závodění, zbystřete! Dnes světlo světa spatřil nejnovější díl legendární závodní serie Asphalt od herního vývojářství Gameloft. Na co se v novém, v pořadí již osmém díle můžete těšit?

V závodní hře jde v prvé řadě o automobily, kterých je v nejnovějším díle s podtitulem Airborne k dispozici 47. Ještě lákavěji však zní fakt, že celých 80 % je nových. Samozřejmě jde o licencované automobily věhlasných světových značek jako je například Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FFX či Pagani Zonda R. Gameloft také láká na vylepšený zvukový projev, který by se údajně měl blížit reálnému zážitku. Své plechové miláčky budete prohánět v devíti různých lokacích, mezi které patří například italské Benátky, Francouzská Guyana či nevadská poušť.

Asphalt 8: Airborne

V režimu kariéry vás čeká celkem 8 sezón se 180 závody. Vylepšením prošla grafika, stínování a údajně i systém poškození vozidla. Na ten se však u arkádových závodů až tak nehledí. Hlavním aspektem je zábava a pořádně rychlá jízda. Pokud by vás hra snad přeci jen začala nudit, můžete vyzkouše online mutliplayer až pro osm osob.

Asphalt 8: Airborne vyšel právě dnes pro iOS (iPhone i iPad) a Android. V obou případech si připravte zhruba 20 Kč. Pokud vlastníte telefon s Windows Phone 8, dočkáte se také, avšak až koncem letošního roku.

Stáhnout Asphalt 8: Airborne

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
WP si jako vždy musí počkat, ale to že se vůbec dočkají považuji za úspěch, navíc gameloft chystá pro WP dalších dost her, tak snad se blýská na lepší časy alespoň co se hraní týče.
Pavel Gajdoš
Pavel Gajdoš
Parádní hra, od rána se od ní nedokážu odtrhnout :D
Stepan Kriz
Stepan Kriz
nazdar..proste hra je to luxusni...!!!!!musim to rict znovu..luxus. Gameloftu se fakt podarila paradni zavodni hra. Tak ted uz at vyjde ten Modern Combat 5. a budu Happy..
Pavel Gajdoš
Pavel Gajdoš
Tak mám nahraných 5 hodin a hra se stává nehratelnou, protivníci knockdownují těsně před cílem a přestože mají pomalejší auta jsou rychlejší. WTF? Most Wanted jsem dohrál bez jediný mikrotransakce, tady to ale nepůjde. Sorry Gamelofte, ale Asphalt 7 byl lepší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze