Střípky z herní výstavy E3: Odhalen Modern Combat 5 od Gameloftu

10

V pondělí začíná obří výstava E3 zaměřená na hry. A zkrátka nepřijdou ani mobilní hry, první vlaštovkou je odhalené pokračování oblíbené FPS Modern Combat od Gameloftu.

Na výstavě E3 je každým rokem větší a větší zastoupení mobilních her. A není se čemu divit, telefony už dávno nejsou kalkulačkami s možností volat. Dnes nabízejí velké displeje a hlavně pořádný výkon. Můžeme tak sledovat, jak se postupně zlepšuje grafika a některé tituly byste na první pohled nerozeznali od těch konzolových. Mezi průkopníky v oblasti grafického posunu v mobilních hrách patří jednoznačně společnost Gameloft, která nám už v minulosti vzala dech při představování nových titulů. Když na začátku letošního roku vyšel Modern Combat 4, superlativy se nešetřilo.

A podle prvního videa se zdá, že se ani nyní šetřit nebude. Trailer nám mnoho neříká, snad jen, že se máme těšit na pokrokovou grafiku, hodně střílení, létání a že půjde opět o pravý blockbuster. Předpokládáme, že se více informací dozvíme během výstavy, která začíná právě dnes v Los Angeles.

Tip: Recenze Modern Combat 4: Zero Hour – Za vlast

Zvídavému fanouškovi na Facebooku tvůrci odpověděli, že hra nebude freeminum (stáhni zdarma, ale pro neomezené hraní plať), ale budeme si ji muset koupit jako předchozí díl.

Zdroje: blog.gameloft.com

Diskuze ke článku
Orion
Néé. Prosím už ne. Už ukončete to trápení a vymyslete něco, co nebude tak okatě vykrádat CoD.
Dacek2
Tak tomu sa hovorí pokrok !
Ta grafika mi príde lepšia ako CoD na konzolách :D
Pavel
Snad to bude i pro WP8, protože to kde WP8 zaostává je malý počet her... ;)
juraj
ale na wp8 pridava kazdy druhy den dva nove hry alebo app a na androide raz za mesiac

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze