Střípky z herní výstavy E3: Ubisoft představil Trials Frontier

Známá série Trials se dočká své premiéry na přenosných zařízeních. Ubisoft na své konferenci představil dvojici titulů Frontier a Fusion. První pro mobilní zařízení a druhý pro konzole.

I tak velký vydavatel, jakým Ubisoft bezpochyby je, si našel místo ve své zahajovací konferenci a krátce představil připravovanou mobilní hru Trials Frontier. Nesmíme opomenout Trials Fusion, který vyjde spolu s Frontier, akorát na XBOX ONE a PS4 (zároveň i na PC a současných konzolích). Zajímavé však je, že hry mají být do určité míry propojené a třeba i Fusion bude mít co nabídnout na "druhé" (telefon/tablet) obrazovce. Princip hry je snadný a nejlépe pochopitelný z videa - s motorkou musíte projet tratí v co nejlepším čase. Mnohem těžší je ale vůbec dojet do konce.

Hra vyjde v roce 2014 na blíže nespecifikované smartphony a tablety, takže očekáváme minimálně iOS a Android. Na další detaily o propojení her, podporovaných zařízeních nebo obsahu si budeme muset ještě počkat.

Poslední díly ze série Trials jsou dostupné na počítači nebo Xboxu 360 a Ubisoft je vydával společně s Microsoftem. Herní zážitek vychází ze staré Elasto Manie, kterou Balázs Rózsa vydal v roce 2000 jako pokračování Action SuperCrossu. Podobných her se ale najde hodně, ať už to jsou profesionální konzolové verze, free flash hry nebo předělávky pro telefony.

Oficiální screenshoty

Zdroje: toucharcade.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze