Nový trailer k očekávanému Asphalt 8: Airborne (aktualizováno)

Máte rádi závodní hry? Potom jistě očekáváte nový díl populární závodní série Asphalt. Půjde už o osmý díl v řadě, tentokráte se zcela novým grafickým enginem. Těšte se nejen na závody, ale i na odvážné kaskadérské kousky.

Aktualizováno 31. července 2013

Gameloft vypustil nový trailer k očekávané hře Asphalt 8: Airborne.

Původní informace z 12. června 2013

Společnost Gameloft včera představila svůj první oficiální trailer osmého dílu závodní hry Asphalt, který má podtitul Airborne. O tomto osmém dílu jsme se zmiňovali už v lednu, kdy na internet na chvíli uniklo video se záběry z hraní, bylo ovšem brzy staženo. Zajímavé je, že v té době měl osmý díl Asphaltu podtitul Infinity.

Tip: První záběry ze závodní hry Asphalt 8 ukazují nový fyzikální model

Z oficiálního traileru můžeme vidět, že grafika hry se posunula zase o kousek dál, hra má spád, dalo by se říct že závody budou rychlé a zběsilé. Asphalt 8 je postaven na zcela novém grafickém enginu, bude obsahovat 8 nových map plus jednu předělanou z předchozího dílu. Těšte se nejen na závodění, ale i na zajímavé kaskadérské kousky.

Asphalt 8 bude obsahovat jak multiplayer v reálném čase, tak i asynchronní multiplayer. V multiplayeru přibyly dva nové módy, v prvním z nich budete driftovat na body, v druhém zase hrát s protihráči "na babu", kdy je do 20 vteřin musíte trefit.

Hra Asphalt 8 bude dostupná pro iOS i Android, její cena bude 99 centů. Předpokládáme, že bude obsahovat i nějaké in-app nákupy, o tom však vývojáři zatím mlčí. Datum vydání je stanoveno na léto tohoto roku.

Zdroje: slidetoplay.com

Diskuze ke článku
věřící Tomáš (-:
Pavel má naprostou pravdu. Jsem zastáncem Androida a otevřenosti systému, ale pokud jde o hry, tak Android je nesrovnatelně horší platforma, než iOS. Měl jsem S2, S3, Note II a věř mi, že spousta her mi nejela a nebo sekala jen kvůli tomu, že prostě nebyly optimalizovány pro můj telefon. Přístroje s Androidem mají rozdílné typy CPU a GPU a ne všichni výrobci optimalizují své hry na veškerý HW. Takže se ti bežně stane, že jedna hra ti pojede na jednom přístroji, na jiném ne a na dalším bude třeba sekat (vlastní zkušenost - a nemyslím, že zmíněné telefony patří v rámci Androidu k ,,nevýkoným šmejdům" (-:). Když koupíš iP5, tak tohle se ti prostě nemůže stát . My co máme rádi Androida to neradi připustíme, ale přestaňme si mazat med kolem huby. Na hry je iOS nesrovnatelně lepší. (-:
Tomáš
O dostupnosti na WP8 zatím nejsou žádné zprávy?
Kyle
S radostí, Galaxy S4 (US verze), HTC One, Galaxy Note 2, HTC One X+.
Jarda
Ano, na hry je lepší,spíš je zárážející,že si někdo koupí telefon za 20 tis primárně proto,že na něm jedou dokonalé hry. Trošku infantilní,dětinské,ale určitě nééé CHYTRÉ.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze