První Nokia s WP7 je hotová, dodávky začnou v září

Představení první Nokie s operačním systémem Windows Phone je doslova na spadnutí. Velmi pravděpodobně se začne s dodávkami z továren už v září a v horizontu týdnů by poté mohl být postupně zahájen prodej.

Po oznámení spolupráce Nokie a Microsfotu počátkem roku a prohlášení, že se prvního telefonu s operačním systémem od Microsoftu dočkáme na konci roku, se nenašlo mnoho lidí, kteří by tak rychlému vývoji věřili. Nyní se však zdá, že Nokia nadále přešlapovat na místě rozhodně nehodlá. První Nokia s Windows Phone Mango je údajně vyráběna v továrnách tchajwanské společnosti Compal. Tchajwanská média nyní informovala, že již v září by z této továrny měly být zahájeny první dodávky do skladů Nokie. Vše tak nasvědčuje tomu, že Nokia novinku představí na Nokia Worldu koncem října a telefon bude k dostání záhy. Nokia plánuje prodat 2 miliony svých telefonů s Windows Phone Mango do konce roku. Zda-li se jí to podaří, zjistíme již velmi brzy.

Podívejte se: Nové modely Nokia s WP7 na videu: výmysl nebo realita?

Pokud dění kolem Nokie alespoň částečně sledujete, určitě víte, že nás čeká pravděpodobně velmi pestrý podzim. Nokia totiž kromě telefonů s Windows Phone Mago plánuje představit i několik modelů se Symbianem Belle,o kterých jsme informovali dříve.

Zdroje: unwiredview.com, wpcentral.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
miro
kde jsou HW tlačítka?
JohnyAsbest
Nějak mi neštimuje to, že píšete, že bude představena v říjnu na Nokia World, když bude rozesílána již v září.............................kromě toho o akci Nokie dne 17.8., nevěřím té Němce, ale věřím intuici............ Celkově jsou zmatečné informace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze