Tajné: Nokia představí v srpnu modely 600, 700 a 701

5

Po internetu začínají kolovat spekulace o brzkém oficiálním představení tří zbrusu nových modelů značky Nokia, jež se pochlubí systémem Symbian Belle. Informace pochází z mnoha zdrojů a co je nejdůležitější, mají oficiální základ.

Všechny tři modely – Nokia 600 (Cindy), Nokia 700 (Zeta) a Nokia 701 (Helen) – byly potvrzeny a schváleny úřadem FCC, což potvrzují také obrázky níže. Všechny budou poháněny novou verzí operačního systému Symbian Belle a všechny se odhalí ještě do konce srpna.

TIP: Přečtěte si více o operačním systému Symbian Belle.

Proč si jsou všichni tak jistí? Nokia 500, která byla schválená úřadem krátce před třemi zmíněnými modely, již byla oficiálně oznámena. Mnohé spekulace také naznačily, že se přístroje poháněné novým Symbianem objeví v září letošního roku. Nejmenované zdroje na Mobile-Review pak potvrdily datum 24.srpna, případně poslední týden tohoto měsíce.

Jade Bryan ze serveru Symbian-World nyní dostává pozvánku do Hong Kongu, kde se má 23.srpna letošního roku uskutečnit konference ohledně Symbianu. Nikdo neví, co přesně očekávat, není ale těžké pospojovat hádanku dohromady. Pokud se tedy těšíte na nové Nokie s inovovaným Symbianem, sledujte koncem srpna mobilenet.cz pro více informací.

TIP: Podívejte se také na odhalení a první fotografie modelu Nokia 700 Zeta.

Zdroje: mynokiablog.com, symbianworld.org

Diskuze ke článku
Vojtěch Dalekorej
Design nových Nokií je absolutně odporný. Měli se držet designu ala N8, E7 a N9... :/
trygve
Já bych spíš ocenil, kdyby po půl roce odkladů konečně milostivě uvolnili Symbian Anna i pro majitele N8, C7 atd.
Ip Man
Tak alespoň co se tíče těchto nových symbianových Nokií ti musím dát za pravdu, protože mě se taky moc nelíběj. Naopak nové Nokie s WP7 se mi hodně líběj a jde u nich vidět že jde o úplně jinou třídu. Ovšem ale v tom případě že jde o pravdivé obrázky !
Lad Vach
Včera sem si chvíli hrál s Nokia C7. Je to asi nej. Nokia s S3, ale bez Anny je to oproti Androidu bída.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze