Nové modely Nokia s WP7 na videu: výmysl nebo realita?

5

Nové telefony s operačním systémem Windows Phone 7 drží Nokia stále v tajnosti, ale postupně se začínají na internetu objevovat jejich první fotografie a specifikace. Může být toto jeden z prvních velkých úniků nebo se jedná o povedený podvod?

Uniklých záběrů a fotografií není nikdy dost. O to více, pokud se jedná o zbrusu nové modely značky Nokia, kterých bychom se v budoucnu mohli dočkat. Ve spojení se systémem Windows Phone 7 se nám to líbí o to více.

Fotografie i video pochází ze serveru MyNokiaBlog od jednoho zdroje blízkého Microsoftu. Ať se snažíme najít chybu kdekoliv, je to těžké. Až na velmi špatnou kvalitu totiž vše vypadá profesionálně a především přenáší onu základní myšlenku společnosti Nokia, která je patrná snad ve všech videích. Spojování lidí, business klientela, pracovitost a zábava. Navíc nechybí nový font Nokia Pure.

Není těžké odhadnout některé starší záběry a vložené obrázky, může se ale jednat o testovací reklamu a video, které se nedostalo do konečné fáze a bylo natočeno mobilním telefonem. Také prezentované telefony mají typické designové znaky finského výrobce čítající zaoblené hrany, barevná provedení a celkový design. Některé telefony jsme již viděli na prezentačních fotografiích Nokie v Barceloně, jiné jsou však nové. Jedná se o koncepty, reálná zařízení nebo podvod?

Hlavní otázka tedy zůstává. Je tento únik realita nebo výmysl? Co si o nových přístrojích myslíte vy? Nám se rozhodně líbí.

Zdroje: engadget.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
Ip Man
No jelikož se trmín WP7 Mango blíží, tak si taky opravdu myslím že jde o realitu a že ty obrázky jsou skutečné ! Mimochodem ty telefony jsou dost dobrý ! Tak se asi máme na co těšit.
el_barto
Nooo tak pokud je tohle realita, tak to bude po dlouhy dobe Nokia, kterou bych si koupil :)
Milhi
Nerozumim tomu co vas presne vede ke koupi novych Nokii? Vzdyt tam neni vubec nic videt a telefonu s WP7 uz par je tak muzete zkouset. Me teda nevyhovuje zjevne kvuli titerne podpore a moznostem v CR.
CQ
Prístroje nevyzerajú zle, ale ten Tamagochi systém vo vnútri, to je neskutočný hnus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze