Tajné LG Fantasy s Windows Phone na videu (aktualizováno)

Je to sotva pár dnů, co se na internetu objevily první první rozmazané fotografie střeženého přístroje LG Fantasy, který se má podle informací objevit na trhu v prvním čtvrtletí příštího roku. Naštěstí ale na internet unikají i další, tentokrát ostřejší fotografie, které ukazují model v celé jeho kráse.

Video - Aktualizováno 17.2.2012

Ohledně LG Fantasy s Windows Phone zde máme další únik informací. Tentokrát se jedná o video, ukazující práci s LG Fantasy. Zajímavá je také nová informace o podpoře NFC, což je vzhledem k použitému operačnímu systému podivné. Podpora NFC by totiž měla být do Windows Phone přidána až později v roce 2012 (zřejmě s příchodem Windows Phone Apollo). Možná však bude vše jinak.

Původní informace z 27. 12. 2012

O prvním renderu přístroje jsme vás informovali již v červenci, tentokrát je ale k vidění opravdový telefon se spuštěným systémem Windows Phone Mango. Na rozdíl od renderu je tedy vidět mnohem užší tělo (i když, záleží na úhlu pohledu) a o něco zaoblenější rohy.

TIP! Na více informací o přístroji narazíte v naší dřívější novince.

Zleva zbrusu nová fotografie, zprava dřívější rozmazané fotky a render.

Co se specifikací týče, měl by Fantasy nabízet velký displej s úhlopříčkou 4 palce a operační systém Windows Phone Mango. Podle fotografie to navíc vypadá, že se dočkáme i hardwarového tlačítka Windows a přední kamerky v horním rohu, což na dřívějším renderu nebylo možné rozeznat.

Zda se jedná o finální verzi, nebo ji ještě LG změní, to netušíme. Doufejme ale, že se přístroj oficiální odhalí co nevidět. Pravděpodobně k tomu dojde již za dva týdny v Las Vegas nebo případně koncem února v Barceloně. Rozhodně by si mělo LG pospíšit, nová konkurence v podobě Nokie nastupuje velmi tvrdě.

Zdroje: wmpoweruser.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze