První den Apple přijal téměř milion předobjednávek na hodinky Watch

25

Jak se dalo očekávat, Apple opět vytřel zrak všem nevěřícím. První den předobjenávek přijal téměř milion žádostí, což překonalo i prodeje iPhonů. Je pravda, že předobjednávky nelze považovat za uskutečněné nákupy, valné procento z nich se však jistě ke svým zájemců dostane.

O hodinkách Apple Watch jsme toho napsali již mnoho, spekulací ohledně jejich úspěšnosti bylo napříč internetem také přehršel. Apple však opět dokázal, že jeho produkty své zájemce zkrátka mají. Jak jinak si vysvětlit 957 000 předobjednávek, které Apple během prvního dne (10. dubna) na nové hodinky přijal. A to se bavíme pouze o prodejích na území USA, další předobjednávky z Německa, Velké Británie, Austrálie, Kanady, Číny, Francie a Japonska také jistě nebudou zrovna zanedbatelné. I když se jedná pouze o číslo předobjednávek, je vcelku jasné, že většina z nich se nakonec také realizuje.

Apple Watch

TIP: Apple Watch jsou tu a my jsme je vyzkoušeli (video a dojmy)

Pokud vás zajímavá, jaké jsou podle informací nejoblíbenější hodinky, které si zákazníci předobjednali, pak vězte, že se jedná o Apple Watch v edici Sport a v barvě Space Gray. Tedy základní verze hodinek za 399 dolarů (verze s 38milimetrovým ciferníkem vyjde na 349 dolarů). Tato statistika je založena na odpovědi několika tisíc respondentů, kteří hlasovali ihned po nákupu hodinek. Pro tyto hodinky v anketě hlasovalo zhruba 40 % všech dotázaných. Co se týče velikosti, 71 % všech zákazníků si vybralo větší, respektive 42milimetrové hodinky, což se může odvíjet od pohlaví, ale také nemusí. Pokud se předobjednávky nakonec přemění i v reálný nákup, stanou se hodinky od Apple jednoznačně nejoblíbenějším modelem v segmentu chytrých hodinek.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Lukáš Vála Neumann
Lukáš Vála Neumann
Kouknul jsem na video pohled a že bych z toho byl tak vycákanej? Ne-e a už vůbec za ty peníze ..tím netvrdím že jevto špatný produkt
Xwert Is
Xwert Is
Mne sa paci ako sa Apple hrá že nemajú dosť hodiniek aby uspokojili všetkých to je riadna blbosť hodinky boli predstavené takmer pred rokom a oni budú tvrdiť že nemajú dosť na sklade.... kravina a marketingový ťah podobne ako s iphonom...
Evidentne to ale marketingovo funguje
Budis
Bílé a černé Apple Watch prodávám zde
http://aukro.cz/showItem2.php?item=5255021971
jarda
Ty lidi jsou posahany, nic nevydrzi nabity, drahy to je. A celkove zadny zazrak.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze