Apple Watch se od srpna objeví v síti obchodů Best Buy

2

Prodeje chytrých hodinek Apple Watch jsou zatím dle očekávání nadprůměrné. Podpořit by je měla i lepší dostupnost. Od srpna se totiž objeví v síti obchodů Best Buy, který jej zařadí až do 300 svých poboček, které se nachází především v USA. Navíc by měly dostupné nejen v klasických prodejnách, ale také v e-shopu.

Apple Watch

Poslední finanční a prodejní výsledky Applu poukázaly na to, že výrobce na svých prvních chytrých hodinkách slušně vydělává. Následně zveřejněná prodejní čísla pak ukázala, že nástup mají hodinky lepší, než ve svých počátcích iPad či iPhone. Tyto prodeje by se měly nadále zlepšovat, protože Apple oznámil, že se jeho modely Apple Watch a Apple Watch Sport objeví v síti prodeje Best Buy, konkrétně ve více než 300 pobočkách.

TIP! Recenze Apple Watch – Steve Jobs by se divil

Best Buy se tak stane prvním obchodem, kde se budou Watch prodávat, pokud vynecháme vlastní obchod Applu. Zástupce společnosti Best Buy uvedl, že Apple Watch jsou důležitým doplňkem stávajících produktů a jejich zákazníci o ně jeví zájem. Hodinky by navíc měly být dostupné nejen v klasických prodejnách, ale také v e-shopu Best Buy.

Technické parametry Apple Watch 38 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce38 × 32,4 × 12,6 mm, 40 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,5" (272 × 340 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetApple A4,
Paměťvnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor250 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostleden 2016, 9 300 Kč

Zdroje: reuters.com

Diskuze ke článku
JaroB
Pan Pavlíček ...pre čitateľov vášho webu čiže CZ/SK čitateľov nesmierne zaujíma, že nejaký obchodný reťazec na druhom konci sveta zaradil do ponuky toto zariadenie. Niečo z Číny alebo Japonska by nebolo? Nie je čo o Apple písať tak tu dáte toto??? Odmena od apple bude na dovolenku?
Pavel
Užitečnější by pro čtenáře bylo, že apple watch nabízí třeba mironet u nás :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze