Apple si bude zákazníky luxusních Watch Edition hýčkat

10

Chytré hodinky Apple Watch se již za necelý měsíc začnou na vybraných trzích prodávat. Mezi nimi i vůbec nejluxusnější a nejdražší varianta nazvaná Watch Edition. Zájemci o model za 10 000 dolarů se mohou těšit na náležitou péči a veškerý servis.

Apple Watch Editon

Hodinky Apple Watch se začnou prodávat 24. dubna na vybraných trzích. Na náš trh dorazí (snad) později. Apple připravil hned několik různých variant, avšak nejlevnější varianta bude v přepočtu stát přibližně 9 000 Kč. Vůbec nejdražší bude varianta Watch Edition, která vyjde přibližně na 250 000 Kč. Jejich vysoká cena jde na vrub použití 18karátového zlata. Jenže jakoby sám výrobce tušil, že cena je opravdu vysoko, přihodí všem zájemcům nadstandardní služby.

TIP! Domovskou obrazovku Apple Watch nastavíte snadno skrze iPhone

Vše začne už samotným nákupem. Pokud se rozhodnete zakoupit Watch Edition, nebudete muset stát žádnou frontu. Naopak pro vás bude vyčleněn speciální expert Applu, který vás zavede do vyhrazené místnosti, kde budete mít naprostý klid a čas na nákup. Výběru přesné varianty či doplňků budete moci spolu s expertem věnovat klidně celou hodinu. Samozřejmě si hodinky budete moci nejprve vyzkoušet, osahat. V rámci bezpečnosti však budete moci mít v rukách vždy maximálně dva kusy hodinek.

Tím však péče nekončí. Po koupi si budete moci nechat hodinky přímo v obchodě nastavit. Alternativou bude přístup k video konferenci z pohodlí vašeho domova. Ta bude dostupná nejen pro Watch Edition, ale také pro Watch z nerezové oceli. Pouze majitelé verze Edition však dostanou speciální číslo na poradenskou linku, která bude fungovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. Apple Watch Edition budou dostupné opravdu jen na těch největších trzích, kde by o ně mohl být zájem. Zda budou nakonec dostupné i u nás, je nyní otázkou.

Technické parametry Apple Watch 42 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × 36,4 × 12,6 mm, 50 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,65" (312 × 390 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetApple A4,
Paměťvnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor250 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostleden 2016,

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Pôvodne som o ne nemal záujem ale keď som si prečítal že non stop si budem môcť pokecať s niekým od Apple tak to mení vec...
Tieto hodinky sú trapas ako aj ostatné smart watch...
ecube
clovek co si kupi tie hodinky ma pravdepodobne aj centurionku alebo inu (kartu s vysokym limitom) ku ktorym sa ta hlasova asistencia poskytuje bezne, neviem nevidim na tom nejak nic "luxusne". okrem iného pointa celého luxusu je ta ze tie veci vydrzia co sa o hodinkach pri kt. bude o 2 roky zastaraly hardware povedat neda :)
mico
Spíš by se hodil člověk, který by nosil externí akumulátor.
Dominik Vondruška
Dominik Vondruška
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze