Prošvihli jste pondělní tiskovku Applu? Podívejte se na záznam

Pondělní večer patřil jednoznačně americkému Applu, který představil své dost možná velmi důležité novinky. Šlo o staronový iPhone SE a menší tablet iPad Pro. Pokud jste tiskovou konferenci z jakéhokoliv důvodu nemohli sledovat živě, máte nyní možnost si vše připomenout v záznamu.

iPhone SE

V pondělí večer byl učiněn konec dlouho trvajícím spekulacím o návratu čtyřpalcového iPhonu. Apple totiž skutečně představil nový iPhone SE, který vypadá zcela shodně se starým iPhonem 5s. Dostal nicméně vylepšenou výbavu, kterou jsme vám přiblížili formou podrobného preview. Kromě nového telefonu byla řeč také o tabletech a svou světovou premiéru si odbyl nový iPad Pro s 9,7palcovým displejem. Tiskovou konferenci jsme vám přenášeli společně s redakčním komentáře a na ten se i nyní můžete podívat ze záznamu.

Nepřehlédněte

Apple iPhone SE a iPad Pro (9.7)

Pokud však chcete vidět originální tiskovou konferenci v původním znění, máte nyní také možnost. Apple na svůj YouTube kanál zveřejnil záznam kompletní jarní akce, která tentokrát nebyla nijak výrazně dlouhá a trvala něco málo přes jednu hodinu.

TIP! Známe české ceny iPadu Pro (9.7") a iPhonu SE

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze