Prohlížeč Chrome aktualizován: zavřené karty lze obnovit

7

Aktualizace se z aplikací Googlu dočkal také internetový prohlížeč Chrome. Vzhled prostředí se však nemění a přibylo jen několika málo novinek. Nejvíce zřejmě oceníte možnost vzít zpět zavření karty.

Aktualizace se v těchto dnech dočkal nebo dočká, závisí na regionu, internetový prohlížeč Chrome pro Android. Ten lze bezplatně stáhnout z obchodu Play, případně je mnohdy již nainstalován nativně v telefonu. Nová verze přináší jednu významnou novinku. Pokud zavřete některou z karet a následně si vzpomenete, že jste ji vlastně zavřít nechtěli, je možné udělat krok zpět a zavřenou kartu vrátit.

Chrome pro Android

Mezi další novinky patří možnost zobrazit video ve standardu HTML 5 i s titulky na celou obrazovku s ovládacími prvky. Vylepšení se dočkalo také posílání videí do Chromecastu a tradičně Google hlásá o opravách drobných chyb.

Stáhnout Chrome

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: talkandroid.com, thenextweb.com

Diskuze ke článku
duffajfka
Tak moment, otevírání zavřených karet už můj Chrome umí - když dám novou kartu, je tam seznam naposledy zavřených karet.
anonim
Tuhle aktualizaci jsem potřeboval
asdf
Tak zrovna teď se snažím přemigrovat z Chromu na FF jak na PC, tak na mobilu.
anunnaki
Zaznamenal nekdo moznost stahovani videi z youtube pres Chrome pro Android? Mam takovy pocit, ze drive ta moznost nebyla.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze