Google aktualizoval Chrome pro Android, změnil hlavní obrazovku

3

Pravidelnou aktualizací prochází všechny aplikace od Google a nyní došla řada na prohlížeč Google Chrome ve verzi pro operační systém Android. Jediná viditelná novinka vás překvapí hned na úvod, Google totiž pozměnil hlavní obrazovku.

Chrome

Doposud jste se po prvním zapnutí prohlížeče Chrome, případně při otevření zcela nové karty, dostaly na obrazovku, kde bylo logo Googlu, panel s vyhledáváním a panel šesti zástupců s náhledy vašich často navštěvovaných stránek. A právě u nich došlo ke změně. Nově se na této obrazovce zobrazuje hned osm nejčastěji navštěvovaných stránek, což jsou dvě stránky navíc oproti starší verzi.

Chrome

Povšimnout si můžete, že se Google pro tentokrát odklonil od náhledů, které zcela chybí. Vystačit si musíte pouze s ikonkou dané stránky. Pokud stránka ikonku nemá, případně se z nějakého důvodu nenačetla, zaujme její místo velké počáteční písmeno z názvu dané stránky. Během chvilky byste tak měli vědět, co se kde skrývá.

Stáhnout Chrome

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
No neviem,ale tento vzhlad mam uz dlho.
Ondra
Toto je vzhled, ke kterému se Google naštěstí vrací po cca. roce.
Leoš
Nejhorší aktualizace všech dob. Stačí si přečíst komentáře a seřadit je od nejnovějších v Obchodě Play. Jediné štěstí, že jde stáhnout z netu předchozí verze č.45. Jinak by to bylo nepoužitelné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze