Prodlouženou podporu oznamuje i Xiaomi. Týká se modelů 11T a 11T Pro

3
Prodlouženou podporu oznamuje i Xiaomi. Týká se modelů 11T a 11T Pro
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Chystané novinky obdrží tři hlavní aktualizace systému Android
  • Celková softwarová podpora se natáhne na 4 roky

Za poslední dobu se stále více výrobců přidává na stranu dlouhodobé podpory svých modelů. Nejnověji jde také o Xiaomi, o čemž informuje gsmarena.com. Čínský výrobce oznámil rozšíření softwarové podpory pro své chystané novinky 11T a 11T Pro, které se představí 15. září.

Xiaomi 11T a 11T Pro

Budoucí majitelé se mohou těšit hned na 3 velké aktualizace, které přinesou novou verzi operačního systému Android. Bezpečnostní záplaty pak budou vycházet po dobu 4 let od vydání telefonů. Jednoduchými počty dojdeme k tomu, že poslední aktualizace na modely 11T a 11T Pro dorazí ve druhé polovině roku 2025. Jde jednoznačně o správný krok a zhruba 4letá podpora se jeví jako rozumný ideál.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
To je pekné ale vieme ako to vo svete Androidu chodí. Akonáhle príde na trh novší model ten starší už je na druhej koľaji. Čiže možno sa dočká aktualizácie ale nie ako nový model napr do mesiaca od vydania novej verzie ale po pol roku. Čo je smutné. Bolo by fajn keby Android dohnal Apple v aktualizáciách. Som rád, že už sa začínajú výrobcovia zameriavať aj na toto nuž ale ešte majú čo robiť.
Ben Ben
Ben Ben
Takze prijde v zari s androidem 11? V to zari kdy bude predstaven android 12? Lepsi by bylo kdyby prisly ty telefony o mesic nebo 2 pozdeji uz s 12 androidem a pak k tomu jeste 3 roky :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze