Připravuje se Motorola Moto G24 s nejnovějším Androidem

Připravuje se Motorola Moto G24 s nejnovějším Androidem
Fotografie: Motorola
  • Půjde o zařízení spadající spíše do nižší třídy
  • Očekává se 5,56" IPS displej s HD+ rozlišením
  • Výkon obstará procesor Helio G85 od MediaTeku

Motorola je v posledních letech velmi silná i mezi telefony základní kategorie, které míří do rukou začínajícím/nenáročným uživatelům. Novinkou letošního roku se stane model Moto G24, o kterém nyní informuje appuals.com, který přináší nejen sérii tiskových renderů, ale i téměř všechny specifikace.

Motorola Moto G24

Můžeme vidět, že Motorola vsadí minimálně na tři barevné kombinace. Vyjma klasické černé dojde na odstín zelené a fialové. Dominantou čelní strany pak bude 5,56" IPS displej s 90Hz obnovovací frekvencí, avšak pouze nižším HD+ rozlišením. Základnějšího charakteru bude i hardware, nasazen je totiž procesor Helio G85 od MediaTeku a 4GB RAM. Pro vaše data bude připravena 128GB paměť, pravděpodobně i s možností rozšíření paměťovou kartou. Radost udělá nasazení nejnovějšího Androidu 14. Na pravém boku by pak měla být čtečka otisků prstů.

Motorola Moto G24

Sestava fotoaparátů na zadní straně čítá dva objektivy. Hlavní 50megapixelový snímač doplňuje 2megapixelový makro fotoaparát. Výčet uzavírá čelní kamerka s 8 megapixely určená pro selfies a videohovory. Energii bude Motorole Moto G24 dodávat baterie s kapacitou 5 000 mAh, přičemž podporováno bude 20W drátové nabíjení.

Ačkoliv novinka ještě nebyla představena, došlo k úniku evropské ceny. Ta má v případě zmíněné varianty 128+4 GB činit 169 eur, tedy v přepočtu lehce nad hranicí 4 tisíc korun. Je velmi pravděpodobné, že se Motorola Moto G24 objeví i na pultech českých obchodů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze