Přichází nový Twist a s ním neomezené volání na T-Mobile po dobití

7

T-Mobile přichází s novou podobou předplacené karty Twist, kterou představí v srpnové reklamní kampani. Tato změna je spojena se zajímavou novinkou v nabídce – s odměnou výstižně nazvanou V síti. Díky ní mohou zákazníci volat neomezeně na všechna čísla T-Mobile a získají také 100 MB dat navíc, to vše vždy na 30 dní po dobití částky 300 Kč a více.

Stávající klient s předplacenou kartou, který chce výhody spojené s odměnou využívat, se nejprve musí přihlásit, a to například zasláním SMS ve tvaru NASIM VSITI na číslo 4603. Toto přihlášení stačí provést pouze jednou. Následně se odměna zákazníkovi aktivuje vždy po dobití minimální částky 300 Kč na dobu platnosti 30 dní.

Nepřehlédněte:

Twist 2016

Pro nové klienty připravil operátor speciální edici předplacené Twist karty V síti, na níž je výhoda neomezeného volání na čísla značky T-Mobile a 100 MB dat navíc nastavena na prvních 30 dní zcela zdarma. Edice je k dispozici na obvyklých prodejních místech (např. v prodejnách operátora nebo prostřednictvím internetových stránek).

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
figura
Dobře oni, jsem zvědavý co na to červený, od modrého nečekám nic :)
@jo
Nabídka k pousmání :-)
Pj
100 mega tak to se fest placli pres kapsu.
John Doe
Takže za měsíční "paušál" 300Kč můžu volat neomezeně ve vlastní síti. Tak to se vyplatí :-) To už je možná lepší to pade (nebo kolik) na paušál přidat :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze