T-Mobile plánuje letní sérii odstávek. Dotkne se i virtuálů

V souvislosti s vlnou přechodu na nový systém pro řízení vztahů se zákazníky (CRM) oznámil operátor T-Mobile letní sérii plánovaných odstávek některých služeb. Odstávky proběhnou ve třech termínech. V rámci odstávek nebude možné realizovat aktivace nových služeb či změny nastavení přes samoobsluhu Můj T-Mobile a další.

T-Mobile logo 2016 - 720

Odstávky mají proběhnout ve třech plánovaných termínech. První odstávka bude od pátku 29.7 2016 od 19:00 do pondělí 1. 8. 2016 dopoledne. Druhá od pátku 12. 8 od sedmé hodiny večerní až do pondělí 15. 8. dopoledne. Třetí odstávka pak od pátku 2. 9. opět od 19:00 do pondělí 5. 9. dopoledne.

V uvedeném období budou fungovat bez omezení stávající služby včetně volání, SMS a možnosti aktivovat vybrané datové balíčky (včetně roamingového). V rámci odstávek však nebude možné přijímat a realizovat požadavky typu aktivace nových služeb či změny v nastavení přes samoobsluhu Můj T-Mobile, hlasový automat ani SMS kódy, včetně případné deaktivace služeb nebo výměny SIM karet.

TIP: Vodafone v červenci: Smart platinum 7, ultra 7 a novinka od Sony

V omezeném provozu ale budou fungovat také Zákaznické centrum a Značkové a Partnerské prodejny. Asistenti budou moci poskytovat základní informace a zpracovávat pouze jednoduché požadavky typu blokace SIM karty a podobně. Odstávka se bohužel dotkne i uživatelů virtuálních operátorů v síti T-Mobile (virtuálové bývalé GTS, MOBIL.CZ, RWE Mobil a PREmobil) a rovněž značky Kaktus.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze