Infografika: seznamte se s nejstaršími telefony v sítí T-Mobile

11

Na našem webu se sice většinou věnujeme těm nejnovějším technologiím, které si lze dopřát, avšak občas neuškodí poohlédnout se i do minulosti. Stejně to vidí i T-Mobile, který v rámci svého 20letého výročí vydává zajímavou infografiku o stále aktivních starších telefonech v jeho síti.

Nemodernější chytré placičky nejsou pro každého, a tak se dá najít ještě stále mnoho starších „hloupých“ telefonů, které s odchodem do důchodu ještě vůbec nepočítají. Přesně o takovýchto stařečcích mobilního světa pojednává i nejnovější infografika od T-Mobilu, kde se můžeme podívat, které telefony to s nimi táhnou již od počátku.

TIP! T-Mobile nám odhalil jednu z prvních BTS v Týnském chrámu

T-Mobile

Nejpočetněji zastoupeným telefonem je v segmentu starších telefonů vždy věrná a nezničitelná Nokia 3310, která si od svého uvedení v roce 2000 udržela stále 29 tisíc aktivních uživatelů. Najdou se však i opravdu staré rarity. Nejstarším kouskem v infografice je Nokia 8110 z roku 1998, která si udržela ještě stále 4 uživatele, zatímco o rok mladší Motorola StarTAC z roku 1997 je tím nejméně používaným zařízením v síti, jelikož jí z ruky nechtějí dát pouze 3 zákazníci.

Na celou infografiku se můžete podívat na obrázku níže a pokud vás přepadla nostalgie a chtěli byste si na tyto staříky zavzpomínat, není nic jednoduššího, než se podívat na náš seriál Retro, kde se právě těmto telefonům věnujeme. Najít u nás můžete pohled na prakticky každý telefon zmíněný v grafice, včetně takových kousků, jako je Nokia 3110, Siemens C25 nebo Alcatel OT Easy db.

T-Mobile: infografika
Diskuze ke článku
suka
Sem si celkem jist, že obrázek u 3310ky není 3310ka... T-mobile nezvládnou udělat ani pitomou infografiku...
A380
Jojo, Panasoniků jsem měl několik od GD70 až VS7, a vždy jsem s nimi byl maximálně spokojen
Standa
Ani se těm uživatelům nedivím. V dnešní době vybrat kvalitní telefon co něco vydrží a zároveň je na něj spolehnutí ohledně funkcí je taky pěkný oříšek. Sám kdybych nepotřeboval smartfone k práci a komunikaci s rodinnou jelikož jsem stále na cestách po EU tak bych asi taky v pohodě vyžil s něčím podobným.
Ll
Telefon z roku 1997 není mladší než telefon z roku 1998, jen pro info.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze