Překladač Google bude pracovat v každé aplikaci pro Android

8

Google opět aktualizuje. Zajímavé inovace se tentokrát dočkal Překladač. Nová funkce Tap to Translate umožní překládat z každé aplikace a komunikátoru během jednoho kliknutí. Aktualizace se dočkají uživatelé s operačním systémem Android.

Ne každý je talentem na jazyky, a proto je taková aplikace jako překladač v telefonu většiny uživatelů, ať už k aktivnímu používání nebo jenom jako jistota. Mít ale neustále otevřený překladač ve chvíli, kdy si domlouváte schůzku přes e–maily či jakýkoli jiný komunikátor, je ale dosti složité, pokud tedy nevlastníte telefon, který umožní rozdělit obraz mezi dvě aplikace. To samé si uvědomil Google a do aplikace Překladač vměstnal novou funkci Tap to Translate.

TIP: WhatsApp dorazil na desktop: aplikace nabízí pro Windows i Mac

Díky této funkci budete moci do každé aplikace přidat plovoucí tlačítko, na které budete moci kliknout rovnou během komunikace, vložit text a popřípadě napsat odpověď, kterou vám Překladač rovnou přeloží do požadovaného jazyka. Užitečná funkce bude prozatím dostupná pouze pro operační systém Android.

Stáhnout Google Translate

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: theverge.com, googleblog.blogspot.cz

Diskuze ke článku
Miloš
kedy to bude aktualizované?
Miloš
kedy to bude fungovať?
Xwert Is
Xwert Is
Vzhľadom na to ako Google prekladá text by som sa na to nespoliehal.
HOST
Zdravím, rád bych Vás požádal o vyplnění dotazníku na téma "Výběr mobilního telefonu". Jedná se o 18 otázek, většinou Ano / Ne, zabere Vám to jen pár minut.

Předem všem děkuji. :)

http://www.survio.com/survey/d/F3T8N5N0T5H4N0C9M

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze