WhatsApp dorazil na desktop: aplikace nabízí pro Windows i Mac

11

Populární komunikační program WhatsApp dnes významně přispěl ke svému dalšímu šíření. Připravil si totiž důležité desktopové aplikace nejen pro Windows, ale také pro konkurenční Mac od Applu.

Obrázek z Twitteru

Komunikační aplikace WhatsApp se soustředí především na mobilní platformy, ale i doposud ji bylo možné využívat na počítači, a to formou webového klienta. Pohodlí používání na počítači se nicméně zásadně zlepší, neboť dorazily nativní aplikace pro Windows a Mac. Aplikace budou fungovat stejně jako webové rozhraní. Zprávy budou synchronizovány a vy uvidíte na monitoru počítače totéž, co v klientu na svém telefonu.

TIP! Přes Messenger a WhatsApp se odešle až 60 miliard zpráv denně

WhatsApp

Oficiální desktopová aplikace je k dispozici pro systém Windows 8 a novější, případně pro systém Mac ve verzi 10.9 a novější. Vývojáři dodávají, že díky aplikaci získají uživatelé větší komfort při používání, neboť například o nových zprávách budete informováni skrze informační kanály jednotlivých systémů. Jednotlivé desktopové verze aplikace WhatsApp si můžete stáhnout z oficiálních webových stránek.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.whatsapp.com

Diskuze ke článku
Tomáš
funkční v pohodě i na W7
Feny
Mě to tedy z W7 nejde :-\
Lsn
Zrovna jsem nad tím pár dní zpět myslel :D
ANO
Rikam si, W8, to zamrzi, to asi nebude UWP aplikace ...... a ona to dokonce neni ani metro aplikace ..... k cemu delaji takovou aplikaci? Proc zrovna neudelali univerzalni aplikaci pro vsechny platformy??? Na instalaci nejakeho xindlu z nepodepsaneho exace se jim muzu vykaslat ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze