Precise Volume: pomůže​ k hlasitějšímu zvuku

Android aplikace týdne
2
Precise Volume: pomůže​ k hlasitějšímu zvuku
  • Precise Volume nabídne precizní ovládání hlasitosti vašeho zařízení a mnohem více
  • Setkat se tu můžeme s prvky automatizace či hlubokými možnostmi nastavení
  • Velkou část aplikace tvoří vámi nastavitelné profily, které lze poté snadno zapnout

Zápasili jste už někdy při poslouchání hudby s ovládáním hlasitosti vašeho Androidu? Jedno zmáčknutí pro zvýšení hlasitosti je už moc a po zmáčknutí kolébky hlasitosti dolů je to zase málo. Dnešní aplikace se snaží podobné situace vyřešit. Precise Volume vám dá hned 100 úrovní hlasitosti (v „Pro“ verzi až těžko představitelných 1 000), namísto klasických 15, které má Android normálně k dispozici. A opravdu to není jen žádná iluze více úrovní, jak to dělají některé jiné aplikace. Precise Volume se dostane přímo do audio systému vašeho zařízení a zaručuje tak nejlepší možné ovládání hlasitosti.

Precise Volume – Android aplikace týdne

Více stupňů hlasitosti však není vše, co tato aplikace nabízí, a to ani zdaleka. Přednastavit si můžete rovněž mnoho vlastních profilů, na které poté stačí vždy jen klepnout a různé hlasitosti telefonu se nastaví přesně, jak jste si zvolili při tvoření daného profilu. Dokonce tu máme i pár prvků automatizace. V „Pro“ verzi aplikace lze nastavit automatické zapínání zmíněných profilů při zapojení různých párů sluchátek, Bluetooth zařízení či zapnutí nějaké aplikace.

Precise Volume (+ Equalizer)

Zvolit můžete také možnost, aby se vám při zapojení sluchátek objevila pouze nabídka se zvolením profilu, který pro ně chcete použít – místo aby se profil automaticky zapnul. Je tu samozřejmě také možné nastavit limit pro maximální hlasitost na ochranu vašeho sluchu a najdeme tu také vlastní ekvalizér, který zvládne zvýšit hlasitost ještě více, než je normálně v Androidu možné. A mnohé další.

Precise Volume (+ Equalizer)

Hardwarová tlačítka pro ovládání zvuku lze rovněž přinutit primárně ovládat hlasitost médií namísto vyzvánění a zajímavá může být i možnost nastavit, jak pomalu nebo rychle se bude hlasitost zesilovat z 0 na 100. Bohatě lze upravit také permanentní notifikace, které mohou mít svůj domov v notifikační liště. Změnit lze nejen jejich funkce, ale třeba také barvy či styl zobrazení. Mnoho těchto pokročilých funkcí je však zamknutou pouze pro „Pro“ verzi, takže je nutné k odemknutí plného potenciálu aplikace zaplatit 75 korun. Pokud tak ovšem učiníte, můžete získat velmi užitečného pomocníka, který vám umožní nejen ovládat přesněji zvukový výstup vašeho zařízení, ale dá vám také mnoho možností automatizace a přizpůsobení.

Stáhnout Precise Volume (+ Equalizer)

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.
Asus seriály