Právě představené Withings Pulse HR zaujmou „connected GPS“ i 20denní výdrží

Právě představené Withings Pulse HR zaujmou „connected GPS“ i 20denní výdrží
  • Withings Pulse HR jsou k předobjednání od dnešního dne za v přepočtu něco málo přes 3,5 tisíce korun
  • Nabití z 0 na 80 % výrobce slibuje za jednu hodinu

Výrobce chytrých doplňků Withings, kterému se úspěšně povedlo „vykoupit se“ od společnosti Nokia, do jejíhož portfolia spadal, přichází s dalším přírůstkem do rodiny chytrých náramků. Pulse HR je voděodolným náramkem se zaměřením na sledování fitness aktivit, kterému nechybí snímač srdečního tepu, funkce connected GPS nebo solidní 20denní výdrž na nabití.

Withings Pulse HR

Silikonový náramek bude dodáván v několika barevných variantách, které půjdou vyměnit za klasickou černou. OLED displej s blíže nespecifikovanou velikostí bude kromě notifikací z telefonu zobrazovat také srdeční tep, ušlé kroky a vzdálenost, spálené kalorie, splnění denních aktivit a informace o budíku. Kromě toho náramek změří dobu spánku a nabídne probuzení v lehké fázi spánkového cyklu. Potápět se s náramkem bude možné až do hloubky 50 metrů a nabití z 0 na 80 % výrobce slibuje za jednu hodinu.

Pulse HR tak představuje vylepšenou verzi náramku Pulse, který byl vůbec prvním chytrým náramkem, se kterým šla společnost Withings na trh v roce 2013. Navíc se v podstatě nejednalo o chytrý náramek, ale o samotné tělo s displejem, které se dalo připnout k opasku či kapse. Pulse HR bude nabízen s operačním systémem OS2, který jsme mohli spatřit i u Steel HR. Předobjednávky startují dnešním dnem na Withings.com s dodáním 5. prosince za cenu 129,95 amerických dolarů (něco málo přes 3,5 tisíce korun). Stříbrný a červený silikonový náramek bude dostupný až v lednu 2019 za blíže nespecifikovanou cenu.

Technické parametry Withings Pulse HR

Kompletní specifikace
Konstrukce18,2 × 10,5 × 44,4 mm, 45 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejSuper AMOLED, ?" (? × ? px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.2, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnostprosinec 2018,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze