Populární aplikace Prisma umí ořez a je stabilnější

V posledních týdnech je aplikace Prisma velice populární. Jde o netradiční editor fotografií, který z vašich na první pohled běžných snímků vytvoří s trochou nadsázky umělecké dílo. Nová aktualizace přináší další možnosti úprav a vylepšuje chod samotné aplikace.

Prisma

Letními měsíci letošního roku nehýbou pouze pokémoni. Na vlně značné popularity se veze také aplikace Prisma. Jakožto neotřelý editor jakýchkoliv fotografií se stal velmi rychle populární a po prvotním vydání pro iOS se v minulém měsíci aplikace objevila také pro Android. Základní myšlenkou je úprava snímků pomocí speciálních filtrů a algoritmů. Jako mávnutím kouzelného proutku se například vaší selfie stane portrétem vytvořeným předními světovými malíři. Výsledky se vždy uloží do čtvercového formátu, což je takřka předurčuje ke sdílení například na Instagramu.

TIP! Prisma bude už brzy umět i videa. Dočkáme se za pár týdnů

Ukázky z aplikace Prisma

Nejnovější aktualizace pro iOS i Android přináší další možnosti. Vítaná bude volba ořezu, kdy si snímek před aplikováním filtru oříznete do potřebné podoby. Hodí se také možnost nastavit úroveň prolínání původního snímku s upraveným. Celá aplikace je nově mnohem svižnější a především stabilnější. Právě na problémy s funkčností, a to zejména u verze pro Android, si uživatelé často stěžovali. Do budoucna navíc vývojáři Prismy plánují velké věci. Potvrzena je například úprava celých videí do shodných filtrů, které je nyní možné aplikovat na fotografie.

Stáhnout Prisma

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze