Dnes vyšla aktualizace pro Pokémon Go: nově si můžete změnit jméno

5

Niantic dnes vydalo další aktualizaci pro velmi populární hru Pokémon Go. Novinek není mnoho, ale přeci jen dávají naději, že se blýská na lepší časy. Došlo k několika opravám, můžete si změnit svou přezdívku a začalo se pracovat na přehledu pokémonů ve vašem okolí.

Pokémon GO

Dnes vypuštěná aktualizace, které je již běžně dostupná skrze obchody Google Play a AppStore povyšuje hru Pokémon Go na verzi 0.33.0 v případě Androidu, respektive na verzi 1.3.0 na iOS. Výpis změn Niantic začíná další upozorněním na nevhodné hraní hry. To se vám objeví ve chvíli, kdy se budete pohybovat vyšší než povolenou rychlostí. V ten moment vás hra upozorní, že nemáte hrát, když řídíte. Upozornění se zbavíte tak, že odkliknete informaci o tom, že jste pasažér a neřídíte.

Nepřehlédněte: Recenze Pokémon GO – V ten pravý okamžik

Pokémon GO - verze Android 0.33.0

Další klíčová změna, byť prozatím nikterak zásadní, se týká přehledu pokémonů ve vaší blízkosti. Pokud jste hru hráli opravdu od začátku, možná jste ještě stihli zaznamenat systém stop, které ubývaly úměrně s tím, jak blízko jste k danému pokémonovi byli. Tuto náročnou vymoženost však vývojáři nejprve pozastavili a nedávno zcela zrušili. Hledání pokémonů se tak stalo mnohem složitější. Vývojáři nicméně zřejmě pracují na novém systému a první náznaky můžeme sledovat již nyní. V nabídce pokémonů ve vaší blízkosti se vám může zobrazit nový vzhled, kdy jsou pokémoni schováni v trávě. Co to přesně znamená a jaké jsou budoucí plány však v tuto chvíli není známo.

TIP! Pokémon GO jsou v oblibě, u O2 je hraje zhruba sto tisíc lidí

Pro mnohé vítanou změnou je možnost změnit si svou přezdívku. Jistě jste se již v gymech setkali s velmi netradičními přezdívkami, ale i takovými, které vypadají jako dočasné. Doposud jste si již vytvořenou přezdívku nemohli změnit. Toto omezení nyní padá a v sekci nastavení přibyla položka „Change Nickname“. Tuto změnu však můžete provést pouze jednou, na což vás hra upozorní. Novou přezdívku si tak zvolte opravdu s rozmyslem.

Pokémon GO
Hru Pokémon GO si z Google Play stáhlo více než 100 miliónů uživatelů

Následující změny jsou již z kategorie oprav. Došlo k odstranění chyby, při které za ideální hození pokéballu (Nice, Great, Excellent) nedošlo k bodovému bonusu. Zvýšila se rovněž přesnost hození tzv. Curveballu. Konec by měl být také obtížím s úsporným režimem na platformě iOS. Závěrem pro vás máme informaci svědčící o popularitě hry Pokémon GO. Od jejího prvního vydání před přibližně měsícem, si ji ve verzi pro operační systém Android stáhlo již více než 100 miliónů uživatelů.

Pokémon GO – videorecenze

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
Dave
Zrovna jsem před 10 minutami dostal za excelent zásah pouze klasických 100xp, takže hned stahuji.
Možná kdyby milý Niantic zaneprázdněn shazováním pokevision a pokeadviser, tak by mohli začít vytvářet užitečné updaty, jako je ten tracking, neschovávání IV a tak 15 sekund pro obsazení gymu po dobití by bylo taky fajn.
Michal
Nová verze má jako minimální RAM 2GB. Je na to nějaký způsob, jak to obejít?
jablko32
Po aktualizaci 9.8. mi nejde hra na telefonu vůbec spustit, může mi prosím někdo poradit?
Bella
Dnes mi dopoledne naskočilo, že hru musím aktualizovat a od te doby to nejde....restartuju to stále dokola a nic. Vždycky to napíše, at to zkusím znova, ale stejně se nic nezmění. Poradte prosím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze