Editor fotografií Prisma bude brzy fungovat i v offline režimu

1

Pokročilý grafický editor Prisma je hitem posledních týdnů, již brzy se navíc chystá podpora videoklipů. Novinkou by mělo být také to, že editor bude fungovat zcela offline, což bohužel zatím není pravidlem. Dočkat bychom se měli v některé z následujících aktualizací.

Editor Prisma asi nemusíme představovat. Jedná se o pokročilý grafický editor, za kterým stojí kombinace umělé inteligence a neuronové sítě. Algoritmus, který běží v cloudu, tak nejprve pochopí obsah snímku a podle toho ho upraví. I z tohoto důvodu docházelo k výpadkům v případě přetížení serverů. Tomu by však měl být brzy konec, potvrdili to totiž sami zástupci společnosti.

TIP: Populární aplikace Prisma umí ořez a je stabilnější

Ukázky z aplikace Prisma

Někteří uživatelé iPhonů již aplikaci v offline režimu využívají, další budou následovat. Stejný postup má být i u platformy Android. Na obou platformách bude zpočátku 16 dostupných filtrů, které budou fungovat i bez přístupu k internetu, další přibudou postupně. Aktualizace je uvolňována postupně.

Stáhnout Prisma

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
ANO
Moje prvotni nadseni z Vinci (coz je podobny projekt) velmi rychle opadlo. Jako vypada to cool, ale co si budem nalhavat .... absolutne k nicemu to neni. 2 hodiny jsem si s tim hral, byl fascinovan a pak uz jsem to nezapnul.
Navic na telefonu je to vcelku o nicem. Myslim, ze nejaky smysl to bude davat az to uvolni pro windows, konkretne do nejakeho photoshopu, kde bude miliarda nastaveni toho filtru, aby se s tim clovek mohl vyhrat .... na mobilu to akorat, jak tvrdi spousta lidi na netu, kurvi fotky, nic vic.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze