PopCap plánuje pokračování úspěšné hry Plants vs. Zombies

Americké vývojářské studio PopCap Games již v příštím roce uvede na trh sequel populární videohry Plants vs. Zombies. Na jaké novinky a vylepšení se můžeme těšit?

Hra Plants vs. Zombies je s úspěchem rozšířena na velkém množství platforem. Zahrát si ji můžete na PC, Mac OS, konzolích Nintendo, PlayStation či Xbox. Co se týče dostupnosti na mobilních platformách, pokryla firma PopCap se sídlem v Seattlu prakticky vše, co se pokrýt dalo. Ochranu vašeho domu pomocí rozličných zahradních rostlin si totiž můžete užít na Androidu, iOS a Windows Phone. Existují také speciální verze pro tablety Kindle Fire od Amazonu a BlackBerry PlayBook od RIMu. Kompletní přehled všech platforem, na kterých si populární hru můžete stáhnout, najdete zde.

Čtěte také - Populární Plants Vs. Zombies konečně na Android Marketu

PopCap nyní na svém oficiálním webu vydalo zajímavou tiskovou zprávu. Podle ní se můžeme těšit na sequel (pokračování) Plants vs. Zombies 2. Hra by měla přinést inovovanou grafiku, nové funkce a doslova hordy nových rostlinných bojovníků, Zombie a dalších prostředků. Její představení se dočkáme na jaře příštího roku. Proč to bude trvat tak dlouho? Důvodem je právě výše zmíněný výčet mnoha platforem, pro které je hra dostupná. Vývojářům bude určitě dlouho trvat, aby hru minimálně pro tu zajímavější polovinu z nich do té doby stihli odladit tak, aby běžela bez jakýchkoliv problémů. Zvláště u Androidu s velkou fragmentací je optimalizace velkým problémem.

Zdroje: popcap.mediaroom.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze