První fotografie Amazon Kindle Fire 2: bude mít Nokia mapy?

2

Ještě, než se nám druhá generace tabletu Kindle Firce představí na oficiální akci, nabízí zpravodajský web The Verge pohled na několik uniklých obrázků, které dost možná poukazují na některé bloudící spekulace. Dočkáme se hned dvou modelů, navíc se svou vlastní unikátní navigací?

Verge se poštěstilo od anonymního mecenáše obdržet hned dva obrázky, na kterých je podle informací zachycen Amazon Kindle Fire 2. První uniklý obrázek nabízí pohled na displej tabletu včetně virtuální klávesnice a části uživatelského prostředí z pravé strany. Amazon sliboval, že UI v nástupci značně zjednoduší, podle ovládacích prvků se to však zatím nezdá, možná se však jedná jen o pomocnou lištu při psaní.

Uniklé obrázky tabletu Kindle Fire 2

Co se druhého obrázku týče, na něm je k videní videochat (přední kamerka je schovaná hned vedle mikrofonu v horní hraně při držení naležato) a také obchod Amazon AppStore, který nejspíše opět nahradí Google Play. Společnost totiž plánuje použít Android pouze jako základ a značně vylepši stávající uživatelské prostředí, známé už z první generace tabletu. Podle některých informací by se na obrázku dokonce mohly nacházet dva rozdílné tablety, o čemž se také dříve spekulovalo. Jeden se 7-palcovým displejem ve stylu předchůdce, druhý 10-palcový.

TIP: Přečtěte si více první generaci Kindle Fire.

Aby toho nebylo málo, Reuters dostalo tip na to, že Amazon společně s Nokii pro Kindle Fire 2 kuchtí vlastní GPS navigaci a Google Mapy tedy tablet vůbec nebude používat. To je však zatím stále nepotvrzené.

Amazon pořádá svou akci již 6. září letošního roku, takže si počkejme, zda se spekulace naplní.

Zdroje: slashgear.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
jan
Neni v 1. větě chyba ? "Kindle Firce"
Chen Pei
Chen Pei
Chci si koupit vysoce kvalitní Amazon Kindle díly, toto místo splňuje mé požadavky, velmi vděčný! http://ydtparts.com/amazon

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze